«Μαζί για το Παιδί»: Δωρεάν σεμινάριο για το πώς στηρίζουμε τα παιδιά κατά τις σχολικές αλλαγές

Newsroom
26/08/2024 12:53
 
 
 

 

Δωρεάν διαδικτυακό ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς με θέμα «Πώς στηρίζουμε τα παιδιά κατά τις σχολικές αλλαγές/μεταβάσεις» διοργανώνει την Παρασκευή 30 Αυγούστου το Συμβουλευτικό Κέντρο του Μαζί για το Παιδί (εγγραφή εδώ).

Με την κατάλληλη υποστήριξη, όλα τα παιδιά έχουν την ικανότητα να διαχειριστούν με επιτυχία τις μεταβάσεις στις ζωές τους. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παροχή συμβουλών και κατευθύνσεων για να γίνουν όλες οι απαραίτητες μεταβάσεις στη σχολική ζωή πιο εύκολα και λειτουργικά. Το ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών.

Απαιτείται εγγραφή για κατοχύρωση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Με τη δήλωση συμμετοχής και τη συγκατάθεσή των συμμετεχόντων στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, θα σταλεί από την επιστημονική ομάδα του «Μαζί για το Παιδί» ενημερωτικό e-mail με τις πληροφορίες σύνδεσης για τη διαδικτυακή συμμετοχή.

Τo σεμινάριο είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.
Πληροφορίες: Στην τηλεφωνική γραμμή 115 25 & στο e-mail: 11525@mazigiatopaidi.gr

*Σημαντική σημείωση:
Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, η Γραμμή 115 25 και το Συμβουλευτικό Κέντρο του Μαζί για το Παιδί θα παρέχουν τις δωρεάν υπηρεσίες τους Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*