Εργαζόμενοι Νεωρίου προς Ταβουλάρη: «Πωλείται το ναυπηγείο ή όχι;»

neorio 6
admin
10/06/2017 10:09
 
 
 

Επιστολή προς τον πρόεδρο του ναυπηγείου του Νεωρίου Νίκο Ταβουλάρη έστειλε το Εργοστασιακό Σωματείο των εργαζομένων, ζητώντας επιτακτικά να μάθει αν ευσταθούν οι φήμες των τελευταίων ημερών περί εξαγοράς του ναυπηγείου από υποψήφιους επενδυτές.
Μετά από συνέντευξη του κ. Ταβουλάρη προς τοπική εφημερίδα, οι εργαζόμενοι επισημαίνουν επίσης, ότι ο πρόεδρος του Νεωρίου αρνείται να αποδεχθεί το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να τον πείσουν «με λόγια και επιστολές για τα πραγματικά προβλήματα του ναυπηγείου και των εργαζομένων».
Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

Προς ΝΕΩΡΙΟΝ Α.Ε. κ. Ταβουλάρη Νικόλαο
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Κύριε Πρόεδρε
Διαβάζοντας την σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνέντευξη σας στην εφημερίδα «Κοινή Γνώμη» και την συνεχή σας επίρριψη ευθυνών σε άλλους και όχι στους πραγματικούς υπαίτιους της σημερινής κατάστασης, καταλάβαμε εν τέλει ότι δεν μπορούμε να σας πείσουμε με λόγια και επιστολές, για τα πραγματικά προβλήματα του ναυπηγείου και των εργαζομένων.
Στην ίδια συνέντευξη που παραχωρήσατε, δεν ξεκαθαρίσατε την θέση της εταιρίας όσο αφορά τα ερωτήματα που σας είχαμε υποβάλει με επιστολή μας από 7.5.2107 (4η παράγραφος), ενώ και σας δόθηκε η ευκαιρία να το κάνετε και δημόσια.
Εν πάση περιπτώσει όμως θα επιμείνουμε στην ερώτηση και για έναν ακόμα πιο σημαντικό λόγο, ότι τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν έντονα φήμες για προτάσεις υποψηφίων επενδυτών με σκοπό την εξαγορά του Ναυπηγείου, τις οποίες εσείς, ως ιδιοκτήτης, έχετε απορρίψει, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε υπεύθυνα για το θέμα αυτό το συντομότερο δυνατό λόγω της μεγάλης αναστάτωσης που επικρατεί αυτήν την στιγμή στο Ναυπηγείο.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*