Επίτιμος δημότης του δήμου Σύρου-Ερμούπολης ο Αθανάσιος Μαρτίνος

martinos epitimos dimotis 3
admin
08/08/2017 11:32
 
 
 

Σε μια σεμνή, αλλά ταυτόχρονα λαμπρή τελετή, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου της Ερμούπολης πραγματοποιήθηκε η αναγόρευση του μεγάλου ευεργέτη της Ιεράς Μητρόπολης και της Σύρου Αθανάσιου Μαρτίνου σε επίτιμο δημότη του δήμου Σύρου-Ερμούπολης.
Αρχικά, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δούναβης διάβασε το σχετικό Πρακτικό και την Απόφαση και στη συνέχεια τον κ. Μαρτίνο προσφώνησε ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Μαραγκός, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολυσχιδή προσφορά του και του παρέδωσε την αναμνηστική πλακέτα και το τιμητικό πιττάκιο.
Ακολούθως, τον τιμώμενο προσφώνησαν ο μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ (ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο και την προσφορά του ιδίου, αλλά και της συζύγου του Μαρίνας Μαρτίνου, την οποία και ευχαρίστησε), ο εκπρόσωπος του Καθολικού Επισκόπου, Πανοσιώτατος Αντώνιος Βουτσίνος και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δαδάος.

martinos epitimos dimotis 2

martinos epitimos dimotis 5
«Η σημερινή τιμή προς το πρόσωπό μου, μου δίδει μεγαλύτερη ευθύνη, ώστε να είμαι ακόμα πιο κοντά, τόσο στην Ιερά Μητρόπολη και το έργο της, όσο και στη Σύρο» δήλωσε από την πλευρά του κ. Μαρτίνος, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του.

martinos epitimos dimotis 4

Το παρών στην τελετή έδωσαν, επίσης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Διοικητής της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σύρου και ιερείς του νησιού, εκπαιδευτικοί και μαθητές του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως, οι κ.κ. Στυλιανός Νιώτης και Γ. Προκοπίου, η Ζωή Ράπτη (γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας της ΝΔ) και οι πολιτευτές Κυκλάδων της ΝΔ κα Μονογυιού και κ. Βακόνδιος.

martinos epitimos dimotis 1

martinos epitimos dimotis 6
(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 36 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*