Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό και Νηπιαγωγείο της Ι.Μ. Σύρου «Στην Παλάμη του Θεού» (φώτος)

agiasmos palami 2017 1
admin
04/09/2017 13:08
 
 
 

Τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον Παιδικό Σταθμό και Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, με την επωνυμία «Στην Παλάμη του Θεού» που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας στο Κίνι τέλεσε σήμερα το πρωί ο μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’.

Ο αγιασμός τελέστηκε παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου Σύρου και διευθυντή του Εκπαιδευτηρίου, Πρωτοπρ. Φλαβιανού Αλμπέσκου, των διδασκαλισσών και εργαζομένων σ’ αυτό, καθώς και των γονέων όλων των παιδιών, τα οποία κατέκλυσαν τον αύλιο χώρο του Σχολείου.

agiasmos palami 2017 2
Ο κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε τα παιδιά, που γεμίζουν – όπως είπε – με τις χαρούμενες φωνές τους την αυλή του Μοναστηριού και του Σχολείου, ευχήθηκε ο χρόνος αυτός να είναι απρόσκοπτος και καρποφόρος και διαβεβαίωσε ότι στο χώρο αυτό οι πάντες πράττουν το καλύτερο δυνατόν για τα παιδιά.

agiasmos palami 2017 3
Επεσήμανε, τέλος, ότι η τοπική Εκκλησία χαίρει για δύο πολύ σημαντικά έργα στη Σύρο, τον Παιδικό Σταθμό και Νηπιαγωγείο (στην Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας Κινίου) και το Γηροκομείο (στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Ταλάντων), στα οποία διακονούνται με αγάπη και στοργή οι πλέον ευαίσθητες ηλικιακές ομάδες, τα μικρά παιδιά και οι γέροντες.

agiasmos palami 2017 4

agiasmos palami 2017 5

agiasmos palami 2017 6
(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 12 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*