Φίλοι από τον Θεό για τον… «Θεόφιλο»!

theofilos portokalia noembrios 2017
admin
15/11/2017 22:03
 
 
 

Πλησιάζουν οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και μέσα μας «ξυπνάει» η διάθεση της προσφοράς. Κάποιοι, όμως, έχουν ανάγκη την προσφορά μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όπως είναι ο Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος».

Ευτυχώς, ο «Θέοφιλος» έχει πραγματικούς φίλους που τον στηρίζουν συνεχώς με κάθε τρόπο, προκειμένου κι αυτός με τη σειρά του, να συνδράμει πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές (και άλλες) δυσκολίες και προσπαθούν να μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια τα παιδιά τους.
Αυτή τη φορά, ένας Ναξιώτης φίλος του Οργανισμού έκανε το «θαύμα» του και δώρισε εκλεκτά πορτοκάλια, τα οποία θα διατεθούν σε άπορους και άνεργους πολύτεκνους και τρίτεκνους, μέλη του «Θεόφιλου» που έχουν μικρά παιδιά. Ένα μεγάλο φορτηγό με πορτοκάλια δώρισαν και φίλοι από τον Πειραιά, με τα φρούτα να στέλνονται αμέσως στους απόρους Τριτέκνους Περιστερίου.
Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ο πρόεδρος του Οργανισμού Ιωάννης Ναυπλιώτης εκφράζει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη του τόσο για τη Νάξο, όσο και για όλους εκείνους που στέκονται αρωγοί του «Θεόφιλου» στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ενώ παράλληλα εκφράζει τις ευχαριστίες τους προς την Blue Star Ferries και την Μεταφορική εταιρεία ΕΦΑΝ Νάξου που πάντα μεταφέρουν δωρεάν προϊόντα που προορίζονται για τους απόρους πολυτέκνους.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*