Επτά νησιά των Κυκλάδων στον φετινό 9ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό

 
 
 

9os panneladikos thilasmos kyklades

Για ένατη συνεχή χρονιά, μητέρες από όλη την Ελλάδα, συμμετέχουν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, τον οποίο διοργανώνει το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας.

Αυτή η εκδήλωση-γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, με σκοπό, μεταξύ άλλων, την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα».
Φέτος, δυναμικών παρών θα δώσουν και επτά νησιά των Κυκλάδων: η Κέα, η Κύθνος, η Πάρος, η Νάξος, η Σαντορίνη, η Σύρος και η Τήνος, όπου μητέρες θηλάζουσες, μέλλουσες μητέρες με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, σύζυγοι, σύντροφοι, παιδιά και λοιποί συγγενείς και φίλοι θα συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν όλοι μαζί την ύψιστη απόδειξη αγάπης μιας μητέρας προς το παιδί (ή τα παιδιά) της!
Αν και ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12:00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις.

*Στη Σύρο, εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Τέχνης «Γιάννη & Ελένης Βάτη» στην πλατεία Μιαούλη.
Ώρα προσέλευσης: 11:00
Ώρα καταμέτρησης: 12:00
Ώρα λήξης: 14:00
www.facebook.com/events/1844279222352740/

*Η εκδήλωση διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά από την ομάδα ΚΥΚΛΑΔΕΣ: Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας (www.facebook.com/groups/kykladesthilasmos)

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*