Για αύξηση παραγωγής γάλακτος και μείωση του κόστους των ζωοτροφών – Επιλέγω ζωοτροφές Agrifeed

 
 
 

agrifead

Agrifeed: Οι ζωοτροφές που εμπιστεύεστε για την άριστη ποιότητα και την υψηλή θρεπτική τους αξία! Με πώληση από την παραγωγή κατευθείαν στον καταναλωτή! Με εγγυημένες πρώτες ύλες που διασφαλίζουν την υγεία και την παραγωγικότητα των ζώων!

• Ενσίρωμα Καλαμποκιού σε συσκευασία διαστάσεων 1,20*1,20 μέτρα και βάρους 950-1000 περίπου κιλών.
• Ενσίρωμα Τριφυλλιού σε συσκευασία διαστάσεων 1,20*1,20 μέτρα και βάρους 650 περίπου κιλών.
• Ενσίρωμα Βρώμης σε συσκευασία διαστάσεων 1,20*1,20 μέτρα και βάρους 550 περίπου κιλών.
• Ενσίρωμα Βίκου σε συσκευασία διαστάσεων 1,20*1,20 μέτρα και βάρους 650 περίπου κιλών.
• Σανό Τριφυλλιού τυποποιημένο σε τετράγωνες μπάλες σε ποικιλία των 24 έως 27 κιλών, αλλά και σε κυλινδρικά δέματα διαστάσεων 1,20*1,20 μέτρα και βάρους 350 περίπου κιλών.
• Σανό Βρώμης τυποποιημένο σε τετράγωνες μπάλες σε ποικιλία των 22 έως 26 κιλών

Βρείτε μας στο 6974654246 και 6976013280
Αλλά και στο: www.agrifeed.gr
Email: info@agrifeed.gr
Αλίαρτος Βοιωτίας

Για ποιό λόγο να επιλέξει κάποιος κτηνοτρόφος την Agrifeed;

zootrofes 2

• Για αύξηση παραγωγής γάλακτος με μείωση του κόστους των ζωοτροφών

• Για αποφυγή μεσαζόντων και πώληση των προϊόντων από τον παραγωγό απευθείας στον τελικό καταναλωτή, πετυχαίνοντας έτσι τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

• Συχνές αναλύσεις δειγμάτων σε χημικά εργαστήρια ανάλυσης ζωοτροφών, για την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντων, όπως σανό μηδικής, ενσίρωμα μηδικής και καλαμποκιού, σανό βρώμης αλλά και ενσιρωμένη βρώμη

• Για παραγωγή, επίσης, νέων πρωτοποριακών ενσιρωμάτων, για αύξηση της απόδοσης του σιτηρεσίου των ζώων και μείωση των εξόδων σε ζωοτροφές

• Για παροχή διατροφικών πληροφοριών σε ότι αφορά τις ζωοτροφές μας, για την επίτευξη ενός ισορροπημένου σιτηρεσίου, στο δυνατότερο χαμηλό κόστος

• Για την παραγωγή όλων των προϊόντων σε μια πρότυπη γεωργική μονάδα, στην κωπαϊδική πεδιάδα, στην Αλίαρτο Βοιωτίας, 100 περίπου χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Το αγρόκτημα μας…

zootrofes 11

Με παράδοση που πηγαίνει από γενιά σε γενιά η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο πριν από το 1980.
Με εμπειρία μεγαλύτερη των 40 ετών και χρησιμοποιώντας εγγυημένες πρώτες ύλες, παράγουμε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που διασφαλίζουν την υγεία και την παραγωγικότητα των ζώων.
Η επιχείρηση μας εδρεύει στην Αλίαρτο Βοιωτίας, καλλιεργεί ιδιόκτητες και παραχωρηθείσες εκτάσεις στον κάμπο της Κωπαΐδας σε μια έκταση άνω των 2.000 στρεμμάτων.

Λίγα λόγια για τις ζωοτροφές μας

Το ενσίρωμα Τριφυλλιού

zootrofes 3

Η μηδική (γνωστό και ως τριφύλλι) θεωρείται η «βασίλισσα» των χορτοδοτικών φυτών και η πλέον κατάλληλη τροφή για ενσίρωμα. Είναι μια άριστη χονδροειδής ζωοτροφή, η οποία πλεονεκτεί από τα άλλα χορτοδοτικά λόγω της υψηλής συγκέντρωσης πρωτεΐνης, της υψηλής μεταβολικής ενέργειας και πεπτικότητας και του χαμηλού ποσοστού Ινωδών ουσιών.

Το ενσίρωμα του τριφυλλιού είναι υψηλότερης πεπτικότητας και πρωτεϊνικής σύνθεσης, ενώ οι απώλειες του σε σχέση με την ξηρά ουσία είναι μικρότερες κατά τη εκτροφή. Στις ΗΠΑ βρέθηκε ότι, για δεδομένη επιφάνεια αγρού, η ενσίρωση τριφυλλιού έδωσε υψηλότερες αποδόσεις σε γάλα/ημέρα/αγελάδα σε σχέση με το σανό, όταν η σύγκριση έγινε σε διαφορετικά στάδια συγκομιδής. Μπορούμε λοιπόν με βεβαιότητα να πουμέ, ότι το ενσίρωμα της μηδικής είναι μία καλή τροφή για όλα τα μηρυκαστικά ζώα ιδιαίτερα στην περίοδο της υψηλής γαλακτοπαραγωγής.

Για την σίτηση το διαθέτουμε σε συσκευασίες στρογγυλών δεμάτων, διαστάσεων 1,20χ1,20 και βάρους 650 κιλών.

Το ενσίρωμα Καλαμποκιού

zootrofes 8

Η ενσίρωση καλαμποκιού είναι μία δημοφιλή ζωοτροφή για τα μηρυκαστικά ζώα, η οποία είναι πλούσια σε ενέργεια και πεπτικότητα και προσαρμόζεται εύκολα στη διατροφή τους.

Το ενσίρωμα καλαμποκιού είναι μια απ τις πλέον γνωστές ενσιρωμένες ζωοτροφές. Τα τελευταία 30 χρόνια η γενετική βελτίωση κάνει άλματα στην καλλιέργεια του καλαμποκιού. Από τις καθαρές σειρές και τον σπόρο που κρατούσε ο παραγωγός, περάσαμε στα σύγχρονα υβρίδια που βελτιώνουν αισθητά την ποιότητα του καλαμποκιού.

Μαζί με τη γενετική βελτίωση, επενδύοντας στην πλήρης εκμηχάνιση της καλλιέργειας μας, με την χρήση σύγχρονων λιπασμάτων και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, έχουμε καταφέρει άριστες αποδόσεις και υψηλής ποιότητας προϊόν. Όπως κάθε Αύγουστο, έτσι και φέτος παρασκευάσαμε νέα ενσιρώματα υβριδίων καλαμποκιού άριστης ποιότητας.

Για την σίτιση το διαθέτουμε σε συσκευασίες στρογγυλών δεμάτων, διαστάσεων 1,20χ1,20 και βάρους 950-1000 περίπου κιλών.

Το ξερό τριφύλλι

Το ξερό τριφύλλι είναι μία ζωοτροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, άλατα, βιταμίνες και σε μερικές άγνωστες ακόμα ουσίες, οι οποίες διεγείρουν την όρεξη και υποβοηθούν το χώνεμα των άλλων τροφών, πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα τη γρηγορότερη ανάπτυξη των ζώων. Για το λόγο αυτό η επιδιωκόμενη ταχύρρυθμος ανάπτυξη της κτηνοτροφίας θα πρέπει να βασισθεί στην παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων σανού μηδικής.

Τυποποιούμε την μηδική σε μπάλες σε ποικιλία των 20 έως 30 κιλών αλλά και σε κυλινδρικά δέματα των 350 κιλών. Χρησιμοποιούνται ως ζωοτροφή από αιγοπρόβατα, βοηδείή, χοίρους και πουλερικά.

zootrofes 9

Το ενσίρωμα Βρόμης

Η βρώμη όπως και το καλαμπόκι είναι φυτά που μπορούν εύκολα να ενσιρωθούν και το αποτέλεσμα να είναι μια ζωοτροφή άριστης ποιότητας. Το ενσίρωμα της βρόμης έχει μεγάλη διαιτητική αξία, διότι περιέχει εξισορροπημένα επίπεδα πεπτών αζωτούχων ουσιών, ενέργειας και ανόργανων ουσιών.
Για την σίτιση το διαθέτουμε σε συσκευασίες στρογγυλών δεμάτων, διαστάσεων 1,20χ1,20 και βάρους 450 κιλών.

zootrofes 6

Το ενσίρωμα Βίκου με Κριθάρι (Βικοκρίθης)

Κάνοντας συνεχώς έρευνες προσπαθούμε να δημιουργούμε νέες ζωοτροφές οι οποίες θα αυξάνουν την απόδοση των ζώων και θα μειώνουν το κόστος των ζωοτροφών του κτηνοτρόφου. Μια τέτοια ζωοτροφή είναι η συγκαλλιέργεια βίκου με κριθάρι. Γνωστό ως βικοκρίθης. Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε ένα ψυχανθές, σε συγκαλλιέργεια με αργοστώδες, για να παραχθεί ένα προϊόν με υψηλότερη περιεκτικότητα σε αζωτούχες ουσίες, και να μειωθεί η συμμετοχή του σογιάλευρου, καθώς είναι ακριβή ζωοτροφή.

Για την σίτιση το διαθέτουμε σε συσκευασίες στρογγυλών δεμάτων, διαστάσεων 1,20χ1,20 και βάρους 650 κιλών.

zootrofes 7

Η ξερή Βρόμη – Σανό Βρόμης

Η Βρόμη είναι ένα σιτάρι δημητριακών που είναι μία από τις πιο σημαντικές πηγές των ζώων και των ζωοτροφών στον κόσμο. Τρέφονται συνήθως τα άλογα και τα μηρυκαστικά λόγω των εξαιρετικών διατροφικών ιδιοτήτων τους για να ενισχύσουμε και να διατηρήσουμε την μεγάλη κοιλία και τη λειτουργία του εντέρου.

Η καλλιέργεια ζωοτροφής βρώμης είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και χαμηλή σε άμυλο, καθιστώντας την μια εύπεπτη τροφή. Η Βρόμη είναι επίσης πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και με τα απαραίτητα μέταλλα και είναι μία από τις πλουσιότερες πηγές πρωτεΐνης σε σύγκριση με άλλες ζωοτροφές.

Την τυποποιούμε σε τετράγωνα δέματα των 20 έως 30 κιλών.

zootrofes 10

Τηλ. Επικοινωνίας: 697 4654246, 697 6013280, 22610 43767
Βρείτε μας στο: www.agrifeed.gr
Email: info@agrifeed.gr
Αλίαρτος Βοιωτίας, ΤΚ: 32001

agrifeed logo

(Visited 618 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*