Πρόσκληση στην κοπή πίτας του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου

 
 
 

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσει ο Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου στην Αθήνα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και βράβευση των νέων φοιτητών του χωριού αλλά και την παρουσίαση του ημερολογίου του Συλλόγου που φέτος είναι αφιερωμένο στην ποιητική συλλογή του Νίκου Σφυρόερα “Νικολός και Μαριετώ”.

Να σημειωθεί ότι φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από το θάνατο του ποιητή και 60 χρόνια από την κυκλοφορία του Νικολού και Μαργετώς. Την παρουσίαση του ημερολογίου θα κάνει ο κ. Μανώλης Χατζηπέτρος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου (Δημαρχείο Γαλατσίου – Ιπποκράτους 7 Γαλάτσι).

Η πρόσκληση:

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου σας ευχόμαστε μία απάνεμη και δημιουργική χρονιά και σας προσκαλούμε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου (Δημαρχείο Γαλατσίου – Ιπποκράτους 7 Γαλάτσι), να κόψουμε τη βασιλόπιτά μας, να βραβεύσουμε τους νέους Απεραθίτες φοιτητές και πίνοντας μια ρακή, να ανταλλάξουμε ευχές για τον καινούριο χρόνο.

Επίσης θα γίνει η παρουσίαση και διάθεση του ημερολογίου του Συλλόγου μας που είναι αφιερωμένο στην ποιητική συλλογή του Νίκου Σφυρόερα ΝΙΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΓΕΤΩ.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*