Κοπή πίτας του Αγίου Βασιλείου για τους κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου (φώτος)

 
 
 

Την πίτα του Αγίου Βασιλείου για τους Κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες του ποιμαντικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο ευλόγησε ο μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, στο κατάμεστο από πιστούς Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως.

pita mitropolis syroy 2019 3

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Συριανός Επιστήμων και συνεργάτης του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, ενδοσκοπικός χειρουργός και γυναικολόγος κ. Στέφανος Χανδακάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο της Οργάνωσης “HOPEgenesis”, που ιδρύθηκε από τον ίδιο και παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στις γυναίκες που κυοφορούν ή επιθυμούν να μείνουν έγκυες και κατοικούν σε νησιά ή παραμεθόριες περιοχές.

pita mitropolis syroy 2019 4
Ο κ. Δωρόθεος Β’, μετά την ευλογία της Αγιοβασιλειόπιτας, ευχαρίστησε όλους τους συνεργούς του στο πολύπτυχο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο και τους ευχήθηκε για το νέο έτος.

pita mitropolis syroy 2019 2
Στην εκδήλωση παρέστησαν Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου -Ερμούπολης, ο Ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Φρούραρχος Σύρου, ο Διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακής, ο Διοικητής της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος, ο Λιμενάρχης Σύρου, η Πρόεδρος του Ισιδωρείου Ιδρύματος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, όλοι οι συνεργάτες της Μητροπόλεως στη Σύρο και πλήθος πιστών.

pita mitropolis syroy 2019 5
Σε όλους διανεμήθηκε έντυπο στο οποίο καταγράφεται αναλυτικά ο Απολογισμός του επιτελεσθέντος το 2018 ποιμαντικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.

pita mitropolis syroy 2019 6pita mitropolis syroy 2019 7

(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 11 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*