Τον Συριανό σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Ηλιοβασίλεμα» Κώστα Μπουγιούρη φιλοξένησε σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή της “Chef στον Αέρα”.
Ελένη Ψυχούλη, Αλέξανδρος Παπανδρέου και Κώστας Μπουγιούρης μαγείρεψαν ρεβίθια σαλάτα με μπρόκολο και μπέικον γαλοπούλας, κουνέλι κρασάτο με φασκόμηλο και κεφαλοτύρι στο φούρνο με πράσο και φέτες λεμονιού, με τον κ. Μπουγιούρη να κάνει αναφορά τόσο στο φεστιβάλ γαστρονομίας Syros GrEATings (που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος τον Σεπτέμβριο στη Σύρο), όσο και στην ανάδειξη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019.
Από την άλλη πλευρά, η κ. Ψυχούλη μίλησε με θερμά λόγια για τη Σύρο και τα τοπικά της προϊόντα (σ.σ. είναι άλλωστε, γνωστή «θαυμάστρια» του νησιού), λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σύρος, we love!».