Σύρος: Σε ετοιμότητα για την άριστη εικόνα του νησιού ενόψει Πάσχα

pasxa syros 1
admin
20/03/2017 12:07
 
 
 

Σε στενή συνεργασία και συντονισμό, προκειμένου οι επισκέπτες που θα επιλέξουν τη Σύρο ως πασχαλινό προορισμό να αποκομίσουν άριστες εντυπώσεις, συμφώνησαν να είναι ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης, το Επιμελητήριο Κυκλάδων και επαγγελματικοί φορείς του νησιού.

Δεδομένου ότι η Σύρος, βάσει των εκτιμήσεων, αναμένεται να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών, που είτε έχουν ήδη επιλέξει, είτε πρόκειται να επιλέξουν το νησί ως προορισμό για τις πασχαλινές τους διακοπές, ο δήμος προκάλεσε συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν το Επιμελητήριο και εκπρόσωποι επαγγελματικών συλλόγων κατά την οποία συμφωνήθηκε να καταβληθεί κοινή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εικόνα του νησιού. Στο πλαίσιο αυτό, με τη συνδρομή και των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμεναρχείο), κατά το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι το Πάσχα, σύσσωμοι οι τοπικοί φορείς θα βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση, συνεννόηση και συνεργασία για τη διαμόρφωση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τους επισκέπτες της Σύρου.
Επιπλέον, σε περίπτωση που υπάρξουν μεμονωμένα περιστατικά αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, ικανά να δυσφημίσουν την εικόνα του νησιού, θα καταγραφούν και τόσο ο Δήμος, όσο και οι επαγγελματικοί φορείς και οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, θα είναι αμείλικτοι για τον περιορισμό ή ακόμα και την ολοκληρωτική εξάλειψη τους.

pasxa syros 2

«Σας θέλουμε όλους σε αυτή την προσπάθεια»
«Κάθε επισκέπτης που τιμά το νησί μας με την επιλογή του, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ένα πρεσβευτή της Σύρου, διαφημίζοντας την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι, στην συντριπτική πλειοψηφία, οι επαγγελματίες κάθε κλάδου του νησιού μας θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων με υψηλό επαγγελματισμό και επίπεδο παροχών και σίγουρα αντίστοιχο του κόστους αυτών, συναισθανόμενοι την ευθύνη και τον ρόλο που τους αναλογεί σε αυτή την προσπάθεια τουριστικής προώθησης και προβολής του νησιού μας. Σε αυτή την προσπάθεια μας, σας θέλουμε όλους μαζί» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Σύρου-Ερμούπολης, η οποία συνυπογράφεται από το Επιμελητήριο Κυκλάδων, τον Σύλλογο Ναυτικών Πρακτόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Σύρου, την Ένωση Ξενοδόχων Σύρου, την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου, τον Εμπορικό Σύλλογο Σύρου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών του Ιστορικού Κέντρου Ερμούπολης «ΕΡΜΗΣ», τον Σύλλογο Επαγγελματιών Επισιτισμού Σύρου «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ», το Σωματείο Ιδιοκτητών Αγοραίων Ταξί Σύρου «Ο Άγιος Χριστόφορος» και το ΚΤΕΛ Σύρου ΑΕ.

((φωτό: discovergreece.com)

(Visited 32 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*