Σε ημερίδα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για τα κόκκινα δάνεια ο Νεκτάριος Σαντορινιός

nektarios santorinios
admin
13/04/2017 08:31
 
 
 

«Κόκκινα Δάνεια και Εξωδικαστικός Μηχανισμός» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη 19 Απριλίου το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με βασικό εισηγητή τον Ειδικό Τομεακό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης Φώτη Κουρμούση.

Το παρών στην ημερίδα (που αναμένεται να ξεκινήσει στις 13:00 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου στη Σύρο, με ταυτόχρονη ζωντανή σύνδεση στα γραφεία του στα νησιά Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο) θα δώσει και ο υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός.
Σκοποί της ημερίδας είναι:
*Η παρουσίαση θεσμικού πλαισίου για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών («κόκκινα δάνεια» και οφειλές προς το Δημόσιο).
*Η παρουσίαση από τους συμμετέχοντες ειδικών θεμάτων που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά τη νομοπαρασκευαστική διαδικασία και στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση Ιδιωτικού Χρέους.
*Η απάντηση ερωτημάτων των συμμετεχόντων.
Αφορά:
*Επιχειρήσεις & ελεύθερους επαγγελματίες (υπό ψήφιση νομοθεσία του Εξωδικαστικού Μηχανισμού).
*Φορείς, ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και ιδιώτες όπως υπερχρεωμένα νοικοκυριά (υφιστάμενη νομοθεσία και τραπεζικό πλαίσιο).

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*