Εγκρίθηκε η Πολεοδομική Μελέτη Ερμούπολης

ermoypoli syros
admin
18/04/2017 07:41
 
 
 

Στην έγκριση της Πολεοδομικής Μελέτης Ερμούπολης προχώρησε το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων & Αμφισβητήσεων Αιγαίου (ΚΕ.ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.Α.), υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Γιανέλλη Θεοδοσιάδη.
Με τον τρόπο αυτό, ένα φλέγον ζήτημα που απασχολεί την τοπική κοινωνία της Σύρου για περισσότερα από 15 χρόνια, φαίνεται προς βαίνει προς οριστική επίλυση, καθώς πλέον θα αρθεί η δραματική κωλυσιεργία στην έκδοση οικοδομικών αδειών και στην πραγματοποίηση επενδύσεων, με δυσμενείς επιπτώσεις για την τοπική οικονομία και την τουριστική ανάπτυξη του νησιού.
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης, αναφέρει τα εξής: «Με βάση την πολύ θετική αυτή εξέλιξη νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όσους συνέδραμαν και ιδιαίτερα τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Γιανέλλη Θεοδοσιάδη, του οποίου η συμβολή ήταν περισσότερο από καθοριστική και με τον οποίο είχαμε μια συστηματική και γόνιμη συνεργασία για το θέμα, ιδιαίτερα τους τελευταίους 12 μήνες, τις υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τον κ. Ιωσήφ Στεφάνου, ομότιμο καθηγητή ΕΜΠ, τις υπηρεσίες του Δήμου μας και τον Σύλλογο Μελετητών – Μηχανικών Νομού Κυκλάδων, για την υποστήριξη της μελέτης στη συνεδρίαση, καθώς και όσους ακόμη λιγότερο ή περισσότερο, συνέδραμαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεσμευόμαστε ότι και στα εναπομείναντα στάδια, μέχρι και τη δημοσίευση, σε ΦΕΚ, της Πολεοδομικής Μελέτης, ο Δήμος μας θα εξακολουθήσει να πράττει ότι είναι απαραίτητο με την ίδια αποφασιστικότητα και επιμονή».

(Visited 32 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*