Σύρος: Εκτός παράταξης «Η Σύρος που Αξίζουμε» η Μαρία Καζαντζάκη

maria kazantzaki
admin
28/06/2017 07:36
 
 
 

Οριστικό είναι το «διαζύγιο» μεταξύ της παράταξης του Γιώργου Μαραγκού «Η Σύρος που Αξίζουμε» και της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Καζαντζάκη.
Με χθεσινή ανακοίνωση τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν γνωστή την ομόφωνη απόφαση τους για διαγραφή της κ. Καζαντζάκη από το δυναμικό της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης, «για λόγους αντιπαραταξιακής πρακτικής και συμπεριφορών».
Η πορεία της διαγραφής της δημοτικής συμβούλου (η οποία διετέλεσε και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου-Ερμούπολης) ήταν προδιαγεγραμμένη, αφού εδώ και αρκετό καιρό και μετά την αντιπαράθεση της με τον δήμαρχο κ. Μαραγκό, είχε διαφοροποιήσει τη θέση της. Πλέον, η κ. Καζαντζάκη θα συνεχίσει ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος.

Η ανακοίνωση της παράταξης «Η Σύρος που Αξίζουμε» έχει ως εξής:
Με ομόφωνη απόφαση των Δημοτικών Συμβούλων – μελών της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης «Η Σύρος που Αξίζουμε», ανακοινώνεται η διαγραφή της Δημοτικής Συμβούλου κ. Μαρίας Καζαντζάκη, για λόγους αντιπαραταξιακής πρακτικής και συμπεριφορών, βάσει της παρ. 5 του άρθρου 66 του Ν. 3852/2010, καθώς και της παρ. 5 του άρθρου 94 του Ν. 3463/2006.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*