Νέο μοντέλο λειτουργίας στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

epimelitirio agiasmos 2018 2
admin
01/03/2018 23:40
 
 
 

Η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων αποτελούν τις κύριες προτεραιότητες του νέου μοντέλου λειτουργίας που υιοθέτησε ο φορέας, προκειμένου να επιτευχθεί ο συντονισμός και η διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ των διοικητικών οργάνων και των υπηρεσιακών τμημάτων του με τις τοπικές επιχειρήσεις.

Έτσι, για πρώτη φορά ανατίθενται σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου χωρικές αρμοδιότητες συντονισμού δράσεων σε νησιά όμορα αυτών όπου δραστηριοποιούνται, με σκοπό τη δημιουργία διαύλων επικοινωνίας του φορέα και με τα νησιά, όπου το Επιμελητήριο δεν έχει φυσική παρουσία με γραφεία του, καθώς και την αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των τοπικών επιχειρηματικών κοινοτήτων.
Πλέον, το διοικητικό σχήμα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων αποτελείται από το Διοικητικό του Συμβούλιο με 51 μέλη, εκ των οποίων τα 36 είναι νεοεισερχόμενα σε αυτό, την επταμελή Διοικητική του Επιτροπή με πέντε νέα μέλη, τους τέσσερις προέδρους των Τμημάτων του Επιμελητηρίου με τους αναπληρωτές τους και τους τέσσερις χωρικούς συντονιστές του φορέα με τους αναπληρωτές τους.

epimelitirio agiasmos 2018 1

Αγιασμός στην παρουσίαση του νέου μοντέλου λειτουργίας
Με την ευχή και ευλογία του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου Β’, παρουσία του πατέρα Αντώνιου Βουτσίνου (που εκπροσώπησε τον Καθολικό Επίσκοπο κ. Πέτρο Στεφάνου που απουσίαζε εκτός Σύρου) τελέσθηκε αγιασμός κατά τη χθεσινή τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του φορέα και περιλάμβανε, μεταξύ άλλων θεμάτων, την παρουσίαση του νέου μοντέλου διοικητικής λειτουργίας του.
Καλωσορίζοντας τον μητροπολίτη Σύρου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Ρούσσος τόνισε τη – διαχρονικά – άριστη συνεργασία του κ. Δωροθέου Β’ με τον φορέα και ενημέρωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τα ευεργετικά αποτελέσματα που έχει η συνεργασία αυτή για την τοπική κοινωνία, ιδιαίτερα στα χρόνια της κρίσης.
Από την πλευρά του, ο κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο έργο του Επιμελητηρίου, εξήρε τη δράση του, επιβεβαίωσε την άψογη συνεργασία του με τη διοίκησή του και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον μεγάλο βαθμό ανανέωσης του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα.
Στη συνέχεια, ο π. Αντώνιος Βουτσίνος μετέφερε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου τις ευχές του Καθολικού Επισκόπου για καλή επιτυχία στο έργο του φορέα και ευχήθηκε με τη σειρά του να ευοδωθούν οι στόχοι του Επιμελητηρίου με θετικά αποτελέσματα για τους Κυκλαδίτες επιχειρηματίες και την τοπική κοινωνία γενικότερα.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*