Συγχαρητήρια μηνύματα για την νίκη της Μικτής Νέων ΕΠΣ Κυκλάδων

podosfairo goal
admin
08/03/2018 16:09
 
 
 

Τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Μικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων, η οποία επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης με 3-0 στον χθεσινό αγώνα που διεξήχθη στην Αθήνα, εξέφρασαν ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτης, ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης και η πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Μονογυιού.

Ταυτόχρονα, εκφράζουν την ευχή η ομάδα να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της και στους επόμενους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια του θεσμού.

*Μήνυμα δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων, για τη μεγαλειώδη πρόκρισή της στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, για πρώτη φορά στην ιστορία.
Η επιτυχία αυτή κάνει όλους τους Κυκλαδίτες υπερήφανους!
Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες του Final Four της διοργάνωσης.
Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Εμμανουήλ Ν. Μαργαρίτης

 

*Ανακοίνωση δήμου Σύρου-Ερμούπολης
Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, για μία ακόμη φορά, στη Μικτή Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων, η οποία μας έκανε υπερήφανους ξανά, καθώς προκρίθηκε, για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυκλαδικού Ποδοσφαίρου, στους «4» της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, αποκλείοντας ομάδες – μεγαθήρια της διοργάνωσης.
Η Μικτή Νέων ΕΠΣ Κυκλάδων, με προπονητή τον Γιώργο Μοστράτο, αναμετρήθηκε με τη Μικτή Νέων ΕΠΣ Ξάνθης και πέτυχε την πολυπόθητη νίκη με σκορ 3-0. Το νησί μας νιώθει ξεχωριστή υπερηφάνεια και για τον ιδιαίτερο λόγο ότι και τα τρία γκολ του αγώνα τα πέτυχε ο Συριανός Μάρκος Λιέας.
Ευχόμαστε ολόψυχα «καλή επιτυχία» για τους επόμενους αγώνες και ελπίζουμε να δούμε την ομάδα μας πρωταθλήτρια του θεσμού.

 

monogyioy mikti neon eps kykladon

*”Συγχαρητήρια στη Μικτή Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων”
Σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Βάρης συντελέστηκε ένας θρίαμβος με τη νίκη 3-0 της Μικτής Νέων ΕΠΣ Κυκλάδων απέναντι στην ΕΠΣ Ξάνθης.
Εμείς οι Κυκλαδίτες είμαστε περήφανοι για αυτά τα παιδιά που στις δύσκολες μέρες που ζούμε μας έδωσαν μια ανέλπιστη χαρά.
Εκφράζω από τα βάθη της ψυχής μου τα θερμά μου συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, στον προπονητή τους και σε όσους συνέβαλλαν σε αυτή τη μεγάλη νίκη.
Μπράβο παιδιά!!!
Κατερίνα Μονογυιού

(Visited 17 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*