Αμοργός: Ενημέρωση – συζήτηση για το πιλοτικό πρόγραμμα δημιουργίας συνεργατικών επιχειρήσεων Πρωτογενή Τομέα

 
 
 

«Το πιλοτικό πρόγραμμα για τη δημιουργία δυο συνεργατικών επιχειρήσεων του Πρωτογενή Τομέα της οικονομίας, στα μικρά νησιά των Κυκλάδων» είναι το θέμα για το οποίο θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση-συζήτηση, σε ειδική εκδήλωση στην Αμοργό.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 5:00 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου στη Χώρα Αμοργού, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από την Ομάδα Εργασίας που είχε συσταθεί από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιρώνη, για το παραπάνω θέμα, με σκοπό την αναζωογόνηση των σχολαζουσών γαιών, αλλά και άλλων παραδοσιακών δραστηριοτήτων, ώστε αφ’ ενός μεν να ενεργοποιηθεί εκ νέου ο Πρωτογενής Τομέας στο νησί και αφ’ ετέρου να μειωθεί η ανεργία.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ της Ομάδας και των πολιτών.

Η παραπάνω πρωτοβουλία αφορά τους απασχολούμενους στον Πρωτογενή Τομέα (γεωργούς, κτηνοτρόφους, ψαράδες, μελισσοκόμους, ομάδες πρωτοβουλίας όπως η Κοιν.Σ.Επ κ.ά).

Η εκδήλωση κρίνεται σημαντική και ο δήμος Αμοργού, που επιδιώκει την ένταξη του νησιού σε ένα από τα δύο πιλοτικά προγράμματα, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να παραστούν.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*