Στην έκθεση “Θαλάσσιος Τουρισμός” ο Νίκος Φωστιέρης

amorgos helexpo
admin
19/03/2018 10:51
 
 
 

Στην έκθεση «Θαλάσσιος Τουρισμός» και «Σκάφος- Ψάρεμα- Κατάδυση» στο χώρο της HELEXPO, όπου τιμώμενη περιοχή για φέτος ήταν η Αμοργός παραβρέθηκε ο δήμαρχος του νησιού Νίκος Φωστιέρης.

Στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (18 Μαρτίου) ο κ. Φωστιέρης παρακολούθησε την παρουσίαση του προγράμματος της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό από 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου.

Την παρουσίαση έκαναν ο πρόεδρος των Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών Ανδρέας Μαυριγιαννάκης και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Ομίλου Τζίνα Καλλιγέρη. Ο δήμαρχος Αμοργού στο χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ευχαρίστησε τον κ. Μαυριγιαννάκη και τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους του Ομίλου Φουσκωτών για την επιλογή της Αμοργού ως τόπο συνάντησης τους.

Ευχαριστήρια

Ο δήμος Αμοργού, σε ανακοίνωση του ευχαριστεί τον διοργανωτή της Έκθεσης Γιώργο Πολυχρονίου, για την ευγενική του χειρονομία να καταστήσει την Αμοργό τιμωμένη περιοχή και μάλιστα να διαθέσει δωρεάν χώρο για τοποθέτηση περιπτέρου.

Ευχαριστεί επίσης την εκπρόσωπο του Δήμου Ιωάννα Συνοδινού η οποία ανέλαβε το βάρος της οργάνωσης και λειτουργίας του περιπτέρου στην έκθεση, τον Σύνδεσμο Αμοργίνων για τη διάθεση του χορευτικού, τους χορευτές, τους καλλιτέχνες Μανώλη Νομικό (βιολί) και Αντώνη Ατσά (λαούτο) και τέλος τον πάντα πρόθυμο να βοηθήσει κ. Δημήτρη Γρηγοράτο.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*