10 σετ σύγχρονου ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού εξοπλισμού διανεμήθηκαν σε Δημοτικά Σχολεία της Μυκόνου

 
 
 

diadrastikoi pinakes 1

Στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας και στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Μεράς μοιράστηκαν τα 10 σετ σύγχρονου ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού εξοπλισμού, τα οποία αγοράστηκαν από τον δήμο Μυκόνου.

Η συνολική δαπάνη που καλύφτηκε εξ’ ολοκλήρου με χρήματα του Δήμου ανέρχεται στα 21.737,94 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και αφορά στην αγορά 10 διαδραστικών βιντεοπροβολέων, 10 διαδραστικών πινάκων και 10 φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (laptop), καθώς επίσης και στα έξοδα εγκατάστασης, ρύθμισης και εκπαίδευσης του εκπαιδευτικού προσωπικού στη χρήση των μηχανημάτων.
Τα 10 σετ διανεμήθηκαν ως εξής: 3 σετ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου, 4 σετ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου και 3 σετ στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Μεράς. Ο εξοπλισμός έχει ήδη τοποθετηθεί στο 1ο και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου, ενώ στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Μεράς αναμένεται να εγκατασταθεί τις προσεχείς ημέρες, καθώς εκτελούνται εκτεταμένες κτιριακές εργασίες.

diadrastikoi pinakes 3

 

Κουκάς: «Εξασφαλίζουμε στη νέα γενιά Μυκονιατών όλα τα απαραίτητα εφόδια»
«Πιστεύω ότι οι διαδραστικοί πίνακες και τα laptop θα αποτελέσουν το καλύτερο δώρο για τους μαθητές των Δημοτικών μας Σχολείων ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου» δήλωσε ο δήμαρχος Μυκόνου ο Κωνσταντίνος Κουκάς, με αφορμή την παροχή του εξοπλισμού που αναφέρθηκε παραπάνω και πρόσθεσε ότι «οι εξελίξεις στους τομείς της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και δεν έχουμε δικαίωμα να μείνουμε πίσω!».

diadrastikoi pinakes 2
«Εξασφαλίζουμε στα παιδιά μας, τη νέα γενιά Μυκονιατών όλα τα απαραίτητα εφόδια, προκειμένου να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της εποχής, αλλά και στους εκπαιδευτικούς μας όλα τα απαραίτητα “εργαλεία” που απαιτούνται για την υλοποίηση μιας σύγχρονης, ποιοτικής και παραγωγικής εκπαιδευτικής διαδικασίας» ανέφερε στη συνέχει και τόνισε ότι η δημοτική αρχή συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα και συστηματικά την Παιδεία, επενδύοντας στη νέα γενιά του νησιού, η οποία και αποτελεί τη μόνη σίγουρη επένδυση για το μέλλον».

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*