Παρουσίαση της Δράσης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» στην Ερμούπολη

 
 
 

anoixta kentra emporioy

Στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές και ειδικότερα σε περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική στοχεύει η νέα Δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία, η οποία θα παρουσιαστεί στη Σύρο την ερχόμενη Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 12:30 το μεσημέρι.

Η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της νέας αυτής Δράσης θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και της Ειδικής Γραμματείας ΕΤΑΠ και ΤΣ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου στην Ερμούπολη, με απευθείας σύνδεση μέσω τηλεδιάσκεψης με τα γραφεία του στα νησιά Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο.
Βασική προϋπόθεση συμμετοχής στη Δράση είναι η συνεργασία μεταξύ φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των οικείων Εμπορικών Συλλόγων.
Κάθε Σχήμα θα υλοποιήσει ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων με στόχο:
*την αναβάθμιση της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και
*την οργάνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται εντός της περιοχής αυτής, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών.
Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης είναι 50.000.000 ευρώ και η ένταση της ενίσχυσης ανέρχεται στο 100%.
Η Δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.
Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά και αποκλειστικά μέσω ΟΠΣ-ΕΣΠΑ.
Έναρξη Υποβολών: 29 Ιουνίου 2018
Λήξη Υποβολών: 5 Νοεμβρίου 2018
Η επικοινωνία για ερωτήματα, διευκρινίσεις ή πρόσθετες πληροφορίες, γίνεται αποκλειστικά με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση open-malls.epanek@mou.gr.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*