Διήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους στη Μύκονο

 
 
 

christmas magic

Ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο πάρτι διοργανώνει ο δήμος Μυκόνου την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά και ανήμερα τα Χριστούγεννα, με στόχο τη ψυχαγωγία και τη διασκέδαση τόσο των μικρών, όσο και των μεγάλων.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις (που θα περιλαμβάνουν μια συνδυαστική παράσταση μαγείας και παιχνιδιού) θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου από τις 17:00 ως τις 19:00 στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι και την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου από τις 10:30 ως τις 12:30 στην Άνω Μερά.

«Τα Χριστούγεννα ανήκουν στους μικρούς μας φίλους και ως Δημοτική Αρχή είμαστε εδώ για να τους προσφέρουμε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία! Ο Δήμος μας μεριμνά για τους μόνιμους κατοίκους του νησιού μας, οι οποίοι παραμένουν στο νησί τις γιορτινές αυτές μέρες, προσφέροντάς τους χαρά και διασκέδαση στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Εργαζόμαστε για ένα νησί βιώσιμο 365 μέρες το χρόνο. Τέλος, επιθυμώ να επισημάνω την καθοριστική συμβολή των εθελοντών συνεργατών στην υλοποίηση των εκδηλώσεων και να τους ευχαριστήσω για αυτό» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*