«Στο πόδι» η Κέα για την αναστολή λειτουργίας της Εθνικής Τράπεζας στο νησί

 
 
 

ethniki trapeza kea

Συνάντηση με τους επαγγελματίες και άλλους φορείς του νησιού έχει προγραμματίσει τις επόμενες μέρες ο δήμος Κέας, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός για κινητοποίηση διαμαρτυρίας ενάντια στη διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Ιουλίδα.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Κέας έχει ήδη εκφράσει την αντίθεση της στην προοπτική αυτή, η οποία επηρεάζει αρνητικά όλους τους τομείς της καθημερινότητας και το σύνολο του μόνιμου πληθυσμού, αλλά και των επισκεπτών, ενώ o δήμαρχος κ. Ευαγγέλου έχει ενημερώσει σχετικά και όλους τους βουλευτές του νομού, ζητώντας την παρέμβαση τους για να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή που έστειλε ο δήμαρχος Κέας στους κ.κ. Συρίγο, Συρμαλένιο, Μανιό και Βρούτση, το εν λόγω υποκατάστημα είναι το μοναδικό που λειτουργεί στην Ιουλίδα και εξυπηρετεί πλήθος επαγγελματιών, μικροεπενδυτών, αγροτών και απλών πολιτών, οι οποίοι προσέρχονται είτε για εξόφληση των διαφόρων οφειλών τους, έκδοση παραβόλων κλπ, είτε γιατί δεν είναι εξοικειωμένοι με τον ηλεκτρονικό τρόπο πραγματοποίησης αναλήψεων και πληρωμών.

Σε περίπτωση που η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας προχωρήσει τελικά στην αναστολή της λειτουργίας του υποκαταστήματος στην Κέα, προτίθεται να αυξήσει τον αριθμό των ΑΤΜ και να προσθέσει 1 έως 2 μηχανήματα για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*