Κυκλάδες: Ποιες Κυριακές του 2019 θα λειτουργούν προαιρετικά τα εμπορικά καταστήματα

 
 
 

Την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και άλλες Κυριακές (επιπλέον των αναφερόμενων στις παραγράφους 1 και 1Α του άρθρου 16 του Ν.4177/2013) για το έτος 2019, αποφάσισε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Έτσι, στις Περιφερειακές Ενότητες των Κυκλάδων τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά ως εξής:
*Στα νησιά Σύρο, Νάξο, Άνδρο, Αντίπαρο, Σίκινο, Αμοργό, Σχοινούσα, Δονούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσι, Φολέγανδρο και Κίμωλο επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και τις Κυριακές για το διάστημα από 01/04 έως 31/10.

*Στην Πάρο επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και τις Κυριακές για το διάστημα από 16/03 έως 31/10.

*Στα νησιά Μύκονο, Θήρα, Κέα, Σέριφο, Ανάφη, Κύθνο, Θηρασιά και Ίο επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου.

*Στα νησιά Τήνο, Μήλο και Σίφνο ΔΕΝ επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων άλλες Κυριακές πλην αυτών που ορίζονται στις παραγράφους 1 και 1Α του άρθρου 16 του Ν.4177/2013.

Κάθε προηγούμενη απόφαση για προαιρετική λειτουργία εμπορικών καταστημάτων στον νομό Κυκλάδων και άλλες Κυριακές επιπλέον των αναφερόμενων στις παραγράφους του άρθρου 16 του Ν.4177/2013 παύει να ισχύει από την δημοσίευση της παρούσας απόφασης του κ. Λεονταρίτη.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*