Συνάντηση Λειβαδάρα με τον πρόεδρο και μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού του πανεπιστημιακού τμήματος της Σύρου

 
 
 

Με τον Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σύρο Φίλιππο Αζαριάδη και μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού συναντήθηκαν χθες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες για τη Σύρο» Νίκος Λειβαδάρας και αντιπροσωπεία του συνδυασμού του.

Στην ατζέντα της συνάντησης κυριάρχησε το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πανεπιστημιακή μονάδα και η ανάγκη για διεκδίκηση έκτασης μόνιμης στέγασής του, ενώ συζητήθηκε και το θέμα της μακρόχρονης παραχώρησης των κτιρίων από τον Δήμο προς το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για την αποτελεσματικότερη χρήση τους.
Άλλα θέματα που απασχόλησαν την συνάντηση ήταν οι άξονες και τα πεδία συνεργασίας που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν μεταξύ Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και πανεπιστημιακής κοινότητας με σκοπό την προώθηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «από την συνάντηση έγινε αντιληπτό ότι η δημιουργία ενός ανοιχτού και μόνιμου διαύλου επικοινωνίας μεταξύ Δήμου και πανεπιστημιακής μονάδας μόνο οφέλη έχει να προσφέρει στο νησί μας», με τον κ. Λειβαδάρα να επισημαίνει ότι το Πανεπιστήμιο θα έχει την αμέριστη στήριξη από την πλευρά του συνδυασμού τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και σε επίπεδο συνεργασίας. «Το Πανεπιστήμιο μπορεί να συμβάλλει σε κάθε μορφή πολιτιστικής, οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας και να αποτελέσει ένα σταθερό συνεργάτη, σύμβουλο και συνομιλητή του Δήμου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*