Στο πανεπιστημιακό τμήμα της Σύρου η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Καζαντζάκη

 
 
 

Οι προτάσεις και η προσπάθεια δρομολόγησης λύσεων στα κτιριακά θέματα που αντιμετωπίζει το πανεπιστημιακό τμήμα της Σύρου (τα οποία αποτελούν βασική προτεραιότητα με φόντο και την έγκριση δημιουργίας δεύτερου τμήματος στο νησί) βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Σύρος» Μαρία Καζαντζάκη με τον πρόεδρο του Τμήματος Φίλιππο Αζαριάδη και μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε προ ημερών στα γραφεία της έδρας του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Ερμούπολη, παρέστησαν επίσης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού κ.κ. Ευτυχία Νικολακοπούλου και Γιώργος Δρόσος.
Η κ. Καζαντζάκη έδωσε το στίγμα των προτάσεων της δημοτικής της παράταξης σχετικά με τα θέματα που απασχολούν την πανεπιστημιακή κοινότητα, ενώ και οι δύο πλευρές εκδήλωσαν την πρόθεση για μία διαφορετική προσέγγιση στη συνεργασία μεταξύ Δήμου και Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, το νέο πλαίσιο συνεργασίας που προωθεί ο συνδυασμός «Πρώτα η Σύρος» θα αναδεικνύει την σημαίνουσα θέση του Τμήματος στο κοινωνικό, πολιτισμικό και οικονομικό γίγνεσθαι της Σύρου, ως ένας από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της ισόρροπης ανάπτυξης του νησιού.
Η πρόταση βρήκε σύμφωνους τον πρόεδρο και τους καθηγητές, προκειμένου το Πανεπιστήμιο να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή, μέσω της αξιοποίησης των υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού του, όταν τους ζητηθεί από τον δήμο Σύρου-Ερμούπολης.
Από την πλευρά της, η υποψήφια δήμαρχος εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση του Πανεπιστημίου και συμφώνησαν να είναι σε τακτική επαφή.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*