Τη διεξαγωγή δύο εκπαιδευτικών σεμιναρίων στη Σύρο σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου ως εξής:
*Τμήμα 1 (πρωινό) – Διάρκεια 10 ώρες
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου: 09:00-14:00
Κυριακή 21 Φεβρουαρίου: 09:00-14:00
*Τμήμα 2 (απογευματινό) – Διάρκεια 10 ώρες
Τρίτη 23 Φεβρουαρίου: 16:00-21:00
Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου: 16:00-21:00
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι (όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία), υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν/μεταποιούν/εμπορεύονται/διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε, βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.
Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ’ άτομο, με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Παναγιώτη Θεοδωράκη (τηλέφωνο: 22810 82346, εσωτερικό 3) ή να υποβάλλουν απευθείας την αίτησή τους στον σύνδεσμο: http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2561&articleid=40180.
Ειδήσεις: Κυκλάδες