Συνάντηση του Δημάρχου Αμοργού με τον Δήμαρχο Χανίων

Newsroom
08/01/2023 18:52
 
 
 

 

Με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος κατά την παραμονή του στην Κρήτη.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, παρευρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Παιδείας Αμοργού Δήμητρα Νομικού – Ψακή, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων Γιώργος Φραγκιαδάκης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Αλόγλου.

Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συνάντησης των δύο Δημάρχων συζητήθηκαν ζητήματα παιδείας, οικονομικά θέματα, ζητήματα διαχείρισης απορριμμάτων, ενώ δεν έλειψε η αναφορά στις καθημερινές προκλήσεις και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δύο Δήμοι. .

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Σημανδηράκης προσέφερε στον κ. Καραΐσκο τη βιογραφία του Ελ. Βενιζέλου, καθώς κι ένα συμβολικό δώρο με τη μικρογραφία των Χανίων.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αμοργού δήλωσε σχετικά: «Είχαμε μια ουσιαστική συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων και τους συνεργάτες τους. Η ανταλλαγή απόψεων είναι απαραίτητη γιατί και τους δύο δήμους , που είναι και σημαντικοί τουριστικοί προορισμοί, απασχολούν κοινά ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής. Ελπίζω σύντομα ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηρακης να επισκεφτεί το νησί της Αμοργού».

(Visited 120 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*