Αμοργός: «Προσευχηθείτε για τον Άλμπερτ» – Νέο μήνυμα της συζύγου του Αμερικανού που χάθηκε

Newsroom.
23/06/2024 10:00
 
 
 

«Πάλι έξω ψάχνοντας για τον Άλμπερτ» γράφει στην ανάρτησή της η σύζυγός του Αμερικανού τουρίστα τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και 12 ημέρες στην Αμοργό.

Συνεχίζονται για 12η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 59χρονου Άλμπερτ Κάλιμπερτ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 11 Ιουνίου από την Αμοργό.

Η αναζήτηση του Αμερικανού τουρίστα συνεχίζεται, με τη σύζυγό του, Ντέμπι Λεσέιν, να κάνει σχεδόν σε καθημερινή βάση, αναρτήσεις σε ομάδα για την Αμοργό στο Facebook ενημερώνοντας για τις προσπάθειες που συνεχίζονται.

«Προσευχηθείτε για εμάς. Πάλι έξω ψάχνοντας τον Άλμπερτ» έγραψε σε ανάρτησή της το πρωί της Κυριακής.

Σε μια δεύτερη ανάρτηση το βράδυ του Σαββάτου η σύζυγος του αγνοούμενου Αμερικανού, έβαλε τη μια αγιογραφία του Άγιου Φανούριου γράφοντας «προσθέτω αυτό στις προσευχές μου για να βρούμε τον Άλμπερτ Κάλιμπερτ».

Η συγγνώμη στους κατοίκους της Αμοργού

Το πρωί του Σαββάτου η σύντροφος του 59χρονου Αμερικάνου ζήτησε συγγνώμη για όσα είχε δηλώσει στη New York Post σχετικά με την πρόοδο των ερευνών όταν είχε κατηγορήσει για αδράνεια και αδιαφορία τις αρχές.

«Γράφω αυτή την ανάρτηση γιατί διαπίστωσα πως ορισμένα πράγματα που είχα πει παλαιότερα πλήγωσαν τα αισθήματα ορισμένων ανθρώπων, ειδικά στην Αμοργό. Θέλω πραγματικά να απολογηθώ σε όσους πλήγωσα με τα λόγια μου. Η οικογένεια του Άλμπερτ και εγώ δεν μπορούμε να εκφράσουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για τη στήριξη που πήραμε εδώ στην Αμοργό. Εγώ προσωπικά περνάω τη χειρότερη περίοδο της ζωής μου και ελπίζω να μην με κρίνετε για όσα λέω. Υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθη αλλά παρακαλώ πιστέψτε με όταν λέω ότι έχω μια αποστολή μπροστά μου, να βρω τον Άλμπερτ και να τον φέρω πίσω στο σπίτι του».

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 614 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*