Στα KEA BEACH GAMES o πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Δήμος Ντικούδης!

Newsroom.
28/08/2024 20:33
 
 
 

 

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται τα Kea Beach Games στην όμορφη Κέα!

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε το Kea Basketball Camp, ένα παιδικό καμπ καλαθοσφαίρισης όπου συμμετείχε ο Δήμος Ντικούδης ο οποίος έπαιξε Μπάσκετ με τα παιδιά, μοιράστηκε μαζί τους λίγες από τις σημαντικές εμπειρίες του αλλά επίσης αναφέρθηκε και στις αξίες του αθλητισμού!

Στο τέλος της προπόνησης μοίρασε αυτόγραφα στα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους! Μαζί του ήταν και τα δύο του παιδιά που έπαιξαν και συμμετείχαν στην προπόνηση αυτή!

Ο πρώην άσος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Δήμος Ντικούδης που επισκέπτεται πολύ συχνά την Τζια μας δήλωσε:

“Τα Kea Beach Games είναι ένας θεσμός που δίνει την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν το καλοκαίρι και έτσι να συνδυάζουν τις διακοπές με την οργανωμένη άσκηση.  Τα παιδιά περνάνε όμορφα, γυμνάζονται και γνωρίζουν πολλά αθλήματα! Είδα πολλά παιδιά που απολάμβαναν το μπάσκετ γιαυτό εύχομαι η συνεργασία του ΣΠΑΚΕ με τα Kea Beach Games να συνεχιστεί και του χρόνου και να υπάρξει ανάπτυξη του Μπάσκετ εδώ στην Τζιά!”

Το Kea Basketball Camp διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Παλαιμάχων Καλαθοσφαίρισης ΣΠΑΚΕ δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά της Κέας, αλλά και σε παιδιά που βρίσκονται στο νησί για διακοπές, να προπονηθούν στο όμορφο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης και να γνωρίσουν τον πρωταθλητή Δήμο Ντικούδη!

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ κος Μιχάλης Κυρίτσης που συνεργάστηκε ενεργά για την διοργάνωση αυτή δήλωσε:

“Τα Kea Beach Games συμβάλλουν στην διάδοση του αθλητισμού ως τρόπου ζωής για μικρούς και μεγάλους. Είναι πολύ σημαντικό ότι διεξάγονται στο νησί της Κέας υπό την αιγίδα του Δήμου Κέας, που έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη από αθλητικές εκδηλώσεις. Ο ΣΠΑΚΕ στηρίζει την εξαιρετική πρωτοβουλία της κ. Ίρις Βλαχούτσικου που με την επιτυχή οργάνωση αυτού του καμπ προτρέπει όλα τα νέα παιδιά του όμορφου νησιού της Κεας και όχι μόνον, στο αθλητικό πνεύμα και δράση για μια καλύτερη ζωή . Εύχομαι, τα Kea Beach Games να αναδείξουν στο μέλλον επιτυχημένους αθλητές του μπάσκετ και άλλων αθλημάτων αλλά κυρίως να συμβάλλουν στην διαμόρφωση σωστών και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων!

Προπονήτρια του καμπ και ενεργό μέλος του ΣΠΑΚΕ είναι κα Βίκυ Δημουλά η οποία δήλωσε:

“Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Ίρις Βλαχούτσικου η οποία σε συνεργασία με τον ΣΠΑΚΕ μας έδωσε την δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε αυτήν την ευχάριστη διοργάνωση στο όμορφο νησί της Κέας! Πρόκειται για μία προσπάθεια που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Μπάσκετ αλλά και του αθλητισμού γενικότερα στο νησί και οφείλουμε όλες και όλοι βοηθήσουμε να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια προσελκύοντας όλο και μεγαλύτερο αριθμό παιδιών! Είναι σημαντικό τα παιδιά να μπορούν να ενασχοληθούν και το καλοκαίρι με το αγαπημένο τους άθλημα! Η οργάνωση του κάμπ και η μεταξύ μας συνεργασία υπήρξε άψογη σε κάθε επίπεδο με δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τόσο στο γήπεδο όσο και στην παραλία με Beach Basketball! Το σημαντικότερο από όλα και η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους μας ήταν η χαρά και τα χαμόγελα των παιδιών! Ευχή μας η συνέχιση και ενίσχυση του πρωτοποριακού αυτού αθλητικού θεσμού των Kea Beach Games!»

Το πρόγραμμα των Kea Beach Games συμπεριλαμβάνει διοργανώσεις αναψυχής και αθλητικές διοργανώσεις για όλους, αλλά και πολλά Παιδικά ΚΑΜΠ σε διάφορα αθλήματα υπό την Αιγίδα του Δήμου Κέας και την σημαντική στήριξη πολλών χορηγών. Φέτος διοργανώθηκε και το Kea Olympic Games Camp όπου τα παιδιά, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, έμαθαν πολλά Ολυμπιακά Αθλήματα, τους αθλητές της Team Hellas και συμμετείχαν στην Τελετή Λήξης του Καμπ που τίποτα δεν είχε να ζηλέψει από την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι! Το πρόγραμμα των Kea Beach Games θα συνεχιστεί και με άλλα παιδικά καμπ και αγώνες και θα ολοκληρωθεί το Οκτώβριο με δύο ακόμα τουρνουά Beach Volley και Beach Soccer.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*