Συνάντηση του Δημάρχου Κύθνου με εκπροσώπους AEGEAN SEA LINES και FAST FERRIES – Επανένταξη του “ΑΝΕΜΟΣ” στα δρομολόγια από Μάρτιο 2026
Συνάντηση με εκπροσώπους των ακτοπλοϊκών εταιρειών AEGEAN SEA LINES και FAST FERRIES πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025 ο Δήμαρχος Κύθνου κ. Γαρδέρης Σταματίου, παρουσία του μέλους της Επιτροπής Αγώνα κ. Μπουρίνη Μιχαήλ, στα κεντρικά γραφεία των εταιρειών.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου, στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε ότι, πέραν των προγραμματισμένων δρομολογίων, έχει διασφαλιστεί η προσέγγιση του πλοίου “ΑΝΕΜΟΣ” έως τις 11 Ιανουαρίου 2026, εξασφαλίζοντας επιπλέον δρομολόγια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού.
Με την έναρξη της νέας περιόδου ακτοπλοϊκών δρομολογίων, το “ΑΝΕΜΟΣ” αναμένεται να ενταχθεί ξανά στη γραμμή της Κύθνου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επαναπροσδιοριστούν οι ώρες άφιξης και αναχώρησης από τα λιμάνια των Δυτικών Κυκλάδων.
Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της FAST FERRIES εξέφρασαν την πρόθεση η Κύθνος να συνεχίσει να εξυπηρετείται από την εταιρεία έως τις 12 Ιανουαρίου 2026, ενώ το “ΑΝΕΜΟΣ” θα επιστρέψει κανονικά στα δρομολόγιά του από τον Μάρτιο του 2026.
Η ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

























