Επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στα Μανδράκια της Μήλου

Newsroom.
06/10/2024 00:42
 
 
 

 

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής  Πολιτικής κ. Χρήστος Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Στέφανος Γκίκας και ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης συνοδευόμενοι από υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου επισκέφτηκαν τα Μαντράκια και είχαν συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Δήμαρχος Μήλου κ. Μανώλης Μικέλης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η επί τόπου συζήτηση της διαδικασίας  χαρακτηρισμού των “συρμάτων” ως διατηρητέων μνημείων νεώτερης αρχιτεκτονικής κληρονομιάς στη συνέχεια της διαδικασίας, που είχε ξεκινήσει πριν μερικούς μήνες με στελέχη του Υπουργείου και την παρουσία του Γενικού Γραμματέα με τηλεδιάσκεψη στη συνέλευση των μελών του Συλλόγου.

Από όλους τους συμμετέχοντες στην συνάντηση διακηρύχτηκε η θέληση να προχωρήσει η διαδικασία όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι Υπουργοί και τα στελέχη του Υπουργείου επισκέφτηκαν την Μήλο για να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών στο οποίο ήταν εισηγητές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που παρά το “βαρύ” πρόγραμμα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του.

Τα μέλη του Συλλόγου, θα ενημερωθούν λεπτομερώς και για το θέμα αυτό σε συνέλευση, που θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 6 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*