Τζεφ Μπέζος: Διακοπές στη Μύκονο για τον ιδρυτή της Amazon -Οι βόλτες με τη σύντροφο του στα Ματογιάννια [βίντεο]

Newsroom.
16/06/2024 08:42
 
 
 

Στην Μύκονο περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε έξω από το περουβιανό εστιατόριο Coya στα Ματογιάννια.

Ο ιδρυτής της Amazon, του κολοσσού ηλεκτρονικού εμπορίου, συνοδευόταν από την σύντροφό του, Λόρεν Σάντσεζ αλλά και άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας που δεν τον άφησαν στιγμή από τα μάτια τους.

Ο 60χρονος μεγιστάνας κατά την έξοδό του από το εστιατόριο ήταν πολύ ευδιάθετος και φιλικός με τους παπαράτσι. Απάντησε με χαρά στον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο που τον καλωσόρισε στη Μύκονο ενώ δεν αρνήθηκε να βγάλει selfie με τον φωτογράφο Νίκο Ζώτο.

Πριν από μερικές μέρες, το iefimerida είχε δημοσιεύσει αποκλειστικές φωτογραφίες με το σούπερ γιοτ του Μπέζος στη Βάρκιζα.

Δείτε τον Τζεφ Μπέζος στη Μύκονο:

Ποιος είναι ο Τζεφ Μπέζος

Ο Τζεφ Μπέζος δεν έχει ελληνική καταγωγής εξ αίματος, ωστόσο οφείλει το ελληνικό επίθετό του στον πατριό του Μιγκέλ Μπέζος, ο οποίος ήταν μετανάστης από την Κούβα, με ελληνικές ρίζες.

Ο Τζεφ Μπέζος είναι από τους πλουσιότερους άνθρωπος του πλανήτη σύμφωνα με τη λίστα Forbes 2024. Ο Μπέζος ίδρυσε τον γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon το 1994 από το γκαράζ του στο Σιάτλ.

Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου για να γίνει εκτελεστικός πρόεδρος το 2021.

Ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του Μακένζι, χώρισαν το 2019 μετά από 25 χρόνια γάμου και ο ίδιος μεταβίβασε το ένα τέταρτο του τότε 16% του μεριδίου του στην Amazon σε εκείνη. Πλέον είναι αρραβωνιασμένος με την 54χρονη δημοσιογράφο Λόρεν Σάντσεζ.

Ο Μπέζος δώρισε μετοχές αξίας άνω του 1,1 εκατομμυρίου δολαρίων σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς το 2023, αν και δεν είναι σαφές ποιες οργανώσεις έλαβαν αυτές τις μετοχές.

Του ανήκουν η Washington Post και η Blue Origin, μια εταιρεία αεροδιαστημικής που αναπτύσσει πυραύλους- πέταξε για λίγο στο διάστημα με έναν από αυτούς τον Ιούλιο του 2021.

Ο Μπέζος δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN τον Νοέμβριο του 2022 ότι σκοπεύει να χαρίσει το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου του κατά τη διάρκεια της ζωής του, χωρίς να αποκαλύψει συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 113 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*