Μύκονος: Ελεύθερη η γνωστή DJ για τη διακίνηση ναρκωτικών (video)

Newsroom.
02/08/2024 01:26
 
 
 

Στις 27 Ιουλίου, οι αρχές συνέλαβαν τρία άτομα: τον αρχηγό της οργάνωσης, έναν διανομέα και την DJ, η οποία εμφανιζόταν σε δημοφιλή κέντρα στη Μύκονο.

Η γνωστή DJ αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση και περιοριστικούς όρους μετά από μαραθώνια ανάκριση που διήρκεσε πάνω από οκτώ ώρες.

Σύμφωνα με το Law&Order, η DJ εμπλέκεται σε μεγάλη επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών στο νησί της Μυκόνου. Στο πλαίσιο των όρων αποφυλάκισής της, θα πρέπει να καταβάλει εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ και να παρουσιάζεται τακτικά στις ελληνικές προξενικές αρχές στη Βαρσοβία.

Η επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών ήταν ιδιαίτερα εξελιγμένη, με λεπτομερή τιμοκατάλογο που προσδιόριζε τα είδη και τις τιμές των διαφόρων ναρκωτικών. Η ομάδα απασχολούσε επίσης έναν διανομέα ο οποίος παρέδιδε τα ναρκωτικά απευθείας στους πιθανούς αγοραστές.

Ο αρχηγός της σπείρας και η DJ, και οι δύο από την Πολωνία, έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στην επιχείρηση.

Ο σχολαστικός σχεδιασμός της οργάνωσης επεκτεινόταν και στις μεθόδους απόκρυψης των ναρκωτικών. Χρησιμοποιούσαν ένα μαύρο πλαστικό κουτί που έμοιαζε με εξάρτημα αυτοκινήτου για να κρύβουν τα ναρκωτικά, κάνοντας τον εντοπισμό τους από τις αρχές πιο δύσκολο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 6 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*