Στη Μύκονο ο Γιώργος Λεονταρίτης για προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας

Newsroom
09/08/2024 14:17
 
 
 

 

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Μυκόνου πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος του νησιού κ. Χρήστος Βερώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Στέλιος Μπρίγγος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Σπύρος Αποστόλου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Μυκόνου κ. Δημήτρης Λαζαρίδης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο συντονισμός μεταξύ των δύο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου τα έργα ύδρευσης που έχει προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή να προηγηθούν των ασφαλτοστρώσεων που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο περιφερειακό οδικό δίκτυο του νησιού το φθινόπωρο.

«Μέσω της εποικοδομητικής συνεργασίας με τους Δήμους και το σωστό κοινό προγραμματισμό, αποδεικνύουμε ότι η υλοποίηση των έργων, όταν γίνεται συντονισμένα, συντελεί στην αρτιότητά τους, αφού αποφεύγεται το φαινόμενο του “ράβε – ξήλωνε”» επεσήμανε ο κ. Λεονταρίτης, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως «οι δίαυλοι επικοινωνίας με τους εμπλεκόμενους φορείς, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, θα δώσουν τέλος στη χρόνια παθογένεια των ελληνικών δρόμων».

Τέλος ο κ. Λεονταρίτης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Βερώνη τα σημαντικά θέματα που αφορούν στο νησί, με τους δύο τους να επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά «τον κοινό στόχο της δρομολόγησης νέων υποδομών με ισχυρό αναπτυξιακό πρόσημο».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*