Μύκονος: Ελεύθεροι χωρίς όρους οι κατηγορούμενοι για μαστροπεία– Τι ζήτησε η εισαγγελία από την ΕΛΑΣ

Newsroom.
03/09/2024 07:51
 
 
 

Η δικαιοσύνη ζητά από την αστυνομία περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με μαστροπεία, δεν ωθούσαμε στην πορνεία καμία γυναίκα» φέρονται να ισχυρίζονται οι δύο Έλληνες, μόνιμοι κάτοικοι Γερμανίας οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση ειδικής ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας στο νησί των ανέμων.

Οι δύο άντρες σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ κανόνιζαν ερωτικά ραντεβού με πρωταγωνίστριες καλλίγραμμες Βραζιλιάνες και «πελάτες» κυρίως τουρίστες που επισκέπτονταν τη Μύκονο και αναζητούσαν μια… ακριβή συντροφιά η οποία τους κόστιζε έως και 350 ευρώ την ώρα.

Οι άνδρες οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη και σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος με τη δικαιοσύνη να ζητά από την αστυνομία περισσότερα στοιχεία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της Δικηγορικής εταιρείας που έχει αναλάβει την υπόθεση: «Κατόπιν προτάσεως της εισαγγελίας της έδρας, το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης, προς συγκέντρωση περαιτέρω αποδείξεων, ενώ διευκρινίζεται, ότι οι εντολείς μας αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων.

Δεδομένης της υποχρέωσης, που απορρέει από την Αρχή της αυτεπάγγελτης αναζήτησης της ουσιαστικής αλήθειας, και έχοντας εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της, επαναλαμβάνουμε την άρνηση των εντολέων μας για το σύνολό των αποδιδόμενων κατηγοριών.

Με εκτίμηση,

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*