Εκπαιδευτικά κενά στα σχολεία Πάρου και Αντιπάρου – Αναφορά Συρμαλένιου

epal parou
Newsroom
19/01/2022 14:16
 
 
 

Την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Πάρου – Αντιπάρου αναφορικά με τα εκπαιδευτικά κενά στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Πάρο και Αντίπαρο κατέθεσε αναφορά ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος.

Στην ανακοίνωση, η οποία απευθύνεται προς τα μέλη της, τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου και τα ΜΜΕ, η ΕΛΜΕ απαιτεί από την Υπουργό Παιδείας να επιληφθεί άμεσα του θέματος και να προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες για την κάλυψη των αναγκών σε διδακτικό προσωπικό, φροντίζοντας παράλληλα την κάλυψη των διδακτικών κενών που προέκυψαν από αδιαφορία των αρμοδίων του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι δεν έχει υπάρξει καμία πρόνοια έως τώρα για την κάλυψη εκπαιδευτικών κενών Ειδικής Αγωγής, για στελέχωση τμημάτων Ένταξης ή για Παράλληλη Στήριξη, στη συντριπτική πλειοψηφία των σχολείων των νησιών, όπως έχει ήδη εγγράφως ενημερωθεί η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου.

Δείτε το έγγραφο της ΕΛΜΕ Πάρου-Αντιπάρου

 

(Visited 158 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*