Παραδοσιακό πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου στον Αμπελά Πάρου

Αμπελάς
Newsroom
21/08/2023 23:24
 
 
 

 

Ένα ξεχωριστό, παραδοσιακό γλέντι θα πραγματοποιήσει ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Αμπελάς» Πάρου ανήμερα της εορτής του Αγίου Φανουρίου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 26 Αυγούστου, ημέρα γιορτής του Αγίου Φανουρίου αμέσως μετά τον εσπερινό, στο λιμανάκι του Αμπελά θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό πανηγύρι που όπως υπόσχεται ο Σύλλογος «Αμπελάς», όποιος συμμετέχει θα ζήσει «μια μοναδική εμπειρία που θα συνεχίσει να μας συνδέει με τον τόπο και τους ανθρώπους μας».

Μεταξύ άλλων θα τραγουδήσουν ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, η Ελένη Λεγάκη και η Νάσια Κονιτοπούλου.

Η πρόσκληση

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας περιμένουμε με χαρά στο πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου, στις 26 Αυγούστου, μετά τον εσπερινό, στο λιμανάκι του Αμπελά. Ας δημιουργήσουμε μαζί μια μοναδική εμπειρία που θα συνεχίσει να μας συνδέει με τον τόπο και τους ανθρώπους μας!

Οι αναμνήσεις από τα χρόνια που μεγαλώσαμε, χορεύοντας, παίζοντας και γελώντας από άκρη σε άκρη στον Αμπελά σε αυτό το πανηγύρι, είναι υπενθυμίσεις μιας ζωντανής παράδοσης που θέλουμε και επιχειρούμε να περνάει από γενιά σε γενιά.

Σας προσκαλούμε να συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση, να διατηρήσουμε την κληρονομιά μας ζωντανή, να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις και να συνδεθούμε με τους φίλους μας, με την κοινότητα και με την ιστορία μας.

Με αγάπη και ανυπομονησία,

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος: Στέλλα Φυρογένη Αντιπαριώτη
Η Γραμματέας: Ιωάννα Τσεβά

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 308 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*