Πάρος: Με απινιδωτή εξόπλισε το λιμανάκι του Αμπελά ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Αμπελάς»

 
 
 

 

Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Αμπελάς» Πάρου:

Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας μια υπέροχη είδηση που αφορά τον Αμπελά μας. Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Παράρτημα Κυκλάδων Νάουσας Πάρου, και με απόλυτη ευαισθητοποίηση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, προχωρήσαμε στην αγορά και τοποθέτηση ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED) ενηλίκων και παίδων, με επιπλέον εξαρτήματα για τα παιδιά.

Ο απινιδωτής αυτός θα αποτελέσει έναν κρίσιμο πόρο για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των κατοίκων και των επισκεπτών μας. Η συσκευή βρίσκεται κάτω από το θαλασσόδεντρο στο λιμανάκι του Αμπελά και θα είναι διαθέσιμη για χρήση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Άμεσα θα καταχωρηθεί στο εθνικό σύστημα εύρεσης απινιδωτή, ώστε να είναι γνωστή η τοποθεσία του και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά από επαγγελματίες υγείας και εκπαιδευμένους πολίτες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δημήτρη Φυρογένη και τον Στράτο Σκορδαλέλλη για τη βοήθειά τους στην εγκατάσταση της συσκευής. Η συμβολή τους υπήρξε καθοριστική για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 39 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.