Συγχαρητήρια Μπιζά, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Newsroom
26/07/2024 10:59
 
 
 

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ όλους/όλες τους/τις απόφοιτους/απόφοιτες μαθητές και μαθήτριες, για την σπουδαία προσπάθεια που κατέβαλαν, στη δύσκολη και απαιτητική διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Θερμά συγχαρητήρια στους νέους και στις νέες του νησιού μας, που είδαν τους κόπους τους να αποδίδουν, πετυχαίνοντας να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Χώρας, ακόμα και αν δεν εισάγονται στα τμήματα των πρώτων επιλογών τους.

Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να συγχαρώ και τους γονείς των επιτυχόντων καθώς και τους εκπαιδευτικούς του νησιού μας, για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία των παιδιών μας.

Σε όσους και όσες δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους μέσα από τις πανελλαδικές εξετάσεις, θα ήθελα να τους τονίσω, ότι δεν πρέπει να απογοητεύονται. Τίποτα δεν είναι μονόδρομος στη ζωή. Μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους με πολλούς τρόπους, να εξοπλιστούν με γνώσεις και δεξιότητες, οι οποίες θα τους ανοίξουν νέους ορίζοντες.

Κλείνοντας, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τα νέα παιδιά μας, ότι ο Δήμος Πάρου και η νυν Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στο πλευρό τους, στηρίζοντάς τους έμπρακτα και ουσιαστικά σε κάθε τους βήμα, με την ευχή να επιστρέψουν στο νησί μας, γεμάτοι γνώσεις και εμπειρίες, συμβάλλοντας στην πρόοδο του τόπου μας.

Εύχομαι ολόψυχα, ό,τι καλύτερο στα επόμενα βήματά τους και κάθε επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική τους πορεία!».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*