«Κάτω τα χέρια από τη ΔΕΥΑΠ» – Πρόσκληση σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πάρο

Newsroom
23/10/2024 21:11
 
 
 

 

Με έντονο μήνυμα «Κάτω τα χέρια από τη ΔΕΥΑΠ», οι κάτοικοι της Πάρου καλούνται να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, στις 10:30 π.μ., στην Πλατεία Εκατονταπυλιανής.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται ως απάντηση στις εξελίξεις που αφορούν τις ΔΕΥΑ (Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης) και την πιθανή συγχώνευση ή κατάργηση της ΔΕΥΑ Πάρου. Με σύνθημα «ΟΧΙ στις συνενώσεις ΔΕΥΑ! ΟΧΙ στην κατάργηση της ΔΕΥΑ Πάρου!», οι διαμαρτυρόμενοι θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι το νερό αποτελεί δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα.

Η διαμαρτυρία εστιάζει στη σημασία της τοπικής διαχείρισης των υδάτων, με το κεντρικό σύνθημα να δηλώνει: «Η διαχείριση των υδάτων του νησιού στους Παριανούς! Το νερό είναι δημόσιο αγαθό, δεν είναι εμπόρευμα! Το νερό μας ανήκει!».

Οι διοργανωτές ελπίζουν πως η μαζική συμμετοχή των κατοίκων θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της διατήρησης της δημόσιας διαχείρισης των υδάτινων πόρων, εξασφαλίζοντας πως το νερό θα παραμείνει προσβάσιμο και ασφαλές για όλους τους πολίτες της Πάρου.

Η αφίσα

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*