Tη Σαντορίνη επισκέφθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης

Newsroom
18/08/2023 23:20
 
 
 

 

Αυτοψία στις υφιστάμενες υποδομές και τις εγκαταστάσεις του λιμένα Αθηνιού και του όρμου των Φηρών στη Σαντορίνη, πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

“Θα είμαστε δίπλα στους Σαντορινιούς, στις προσπάθειές τους να βελτιώνουν τις τουριστικές τους υπηρεσίες” ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης, κατά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα και τον έπαρχο Μπάμπη Δαρζέντα.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ενημερώθηκε και από την λιμενάρχη Θήρας, αντιπλοίαρχο Λιμενικού, Κωνσταντίνα Κορακά, για θέματα που αφορούν στην δραστηριότητα του λιμεναρχείου ενώ περιηγήθηκε στους χώρους του κτιρίου, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει και να συγχαρεί τα στελέχη του Σώματος για το έργο τους.

Ο υπουργός τόνισε ότι «η Σαντορίνη είναι ένα παγκόσμιο φυσικό μνημείο και ένας από του δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας μας» ενώ πρόσθεσε ότι «οι δυσκολίες στα λιμάνια είναι πολλές και οι γεωγραφικοί περιορισμοί εξίσου πολλοί».

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι στόχος είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα λιμάνια της Σαντορίνης, ευχαριστώντας τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουν και τις καθημερινές υπηρεσίες που προσφέρουν στο πλαίσιο αυτό.

(φώτο ΕRΤ)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 89 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*