Ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στο 7ο Santorini Experience: Δράσεις για εκπαίδευση, οδική ασφάλεια και βιώσιμη μετακίνηση (φώτος)

Newsroom.
14/10/2024 17:07
 
 
 

 

Ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ συμμετείχε ενεργά στο 7ο Santorini Experience, που πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου 2024 στη Σαντορίνη. Μέσω της στρατηγικής του Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο όμιλος προώθησε δράσεις που εστίασαν στην εκπαίδευση, την οδική ασφάλεια, τη διαφορετικότητα και την περιβαλλοντική προστασία. Συμμετείχαν εξέχουσες προσωπικότητες, όπως ο Δημήτρης Παπανικολάου και ο Ολυμπιονίκης Παύλος Καγιαλής, εμπνέοντας τη νέα γενιά με ομιλίες και δράσεις.

Παράλληλα, η SIXT, μέλος του Ομίλου, προώθησε τη βιώσιμη μετακίνηση με τη χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενώ υποστήριξε την ασφάλεια της κολυμβητικής διοργάνωσης.

Πιο αναλυτικά 

Αθήνα, 14 Οκτωβρίου 2024 –  Ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ πρωταγωνιστεί για ακόμα μία φορά με μια στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που βασίζεται στην Εκπαίδευση, την Οδική Ασφάλεια, τον Αθλητισμό, το Περιβάλλον και τη Στήριξη των Συνανθρώπων που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες. Για πρώτη φορά ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ υποστήριξε τη σπουδαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού Santorini Experience που έγινε για 7η χρονιά στη Σαντορίνη από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου.

Ο όμιλος συμμετείχε με την κοινότητα των συνεργατών και ομάδων που έχει δημιουργήσει, συμβάλλοντας ώστε το φετινό Santorini Experience να είναι το καλύτερο που έχει γίνει ποτέ. Συγκεκριμένα, οργάνωσε μια σειρά δράσεων για την εκπαίδευση, την οδική ασφάλεια, τη διαφορετικότητα και το περιβάλλον δίνοντας στις νέες γενιές έμπνευση και μια κατεύθυνση για τη συμπερίληψη και την αλληλεγγύη, στοιχεία που οφείλουμε να υιοθετούμε όλοι μας.

Ομιλίες με τον Δημήτρη Παπανικολάου powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Μαζί με τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης, ambassador του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Δημήτρη Παπανικολάου οργανώθηκαν για πρώτη φορά ομιλίες για τη διαφορετικότητα, σε μαθητές του Γυμνασίου Φηρών, του Γυμνασίου Μεσαριάς, του Ειδικού Σχολείου στη Μεσαριά, του Γυμνασίου Εμπορείου και του Λυκείου Φηρών. Τα παιδιά παρακολούθησαν και εμπνεύστηκαν από τις ομιλίες του κορυφαίου αθλητή, ενώ δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες μαζί του και να ζητούν αυτόγραφα του.

Ομιλία του Παύλου Καγιαλή powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Στη φετινή διοργάνωση, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία του χάλκινου Ολυμπιονίκη στην ιστιοπλοΐα, Παύλου Καγιαλή powered by Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, σε παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης. Πάνω από 40 παιδιά παρακολούθησαν με μεγάλη προσήλωση το ίνδαλμά τους να μιλάει για το άθλημα, την πορεία του και τις δυσκολίες αλλά και να δίνει συμβουλές για τη ζωή και τον αθλητισμό.

Ομιλίες για την Οδική Ασφάλεια powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Επίσης, με εισηγητή τον προπονητή μηχανοκίνητου αθλητισμού Θανάση Χούντρα, ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ διοργάνωσε με τον Δήμο Θήρας, ομιλίες που αφορούσαν στην οδική ασφάλεια, σε παιδιά του Λυκείου Φηρών, του ΕΠΑΛ Θήρας, του Γυμνασίου Φηρών και του Γυμνασίου Μεσαριάς. Οι ομιλίες ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και κράτησαν το ενδιαφέρον των μαθητών που δεν δίστασαν σε κάποια σχολεία να ρωτήσουν για την επόμενη επίσκεψη του διακεκριμένου ομιλητή.

10χλμ powered by SIXT, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Οι συμμετέχοντες στο Santorini Experience είχαν την ευκαιρία να τρέξουν στο μαγικό μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά, πάνω στην Καλντέρα με θέα το ηφαίστειο. Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου δόθηκε μεταξύ άλλων διαδρομών η εκκίνηση της διαδρομής trail running 10χλμ powered by SIXT, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ που απευθύνθηκε στους πιο έμπειρους στις αποστάσεις.

Ένας κόσμος βιώσιμης μετακίνησης χωρίς περιορισμούς

Με πάθος για την κίνηση, ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ έθεσε σε εφαρμογή το όραμά της για μια βιώσιμη μετακίνηση. Στη φετινή διοργάνωση, μέσω του brand της SIXT, το οποίο δραστηριοποιείται στο νησί, διέθεσε σε καλεσμένους και συμμετέχοντες τον premium στόλο της που περιλάμβανε μεταξύ άλλων ηλεκτρικά αυτοκίνητα συμβάλλοντας στην περιβαλλοντική προστασία και πάνω απ’ όλα στην ασφάλεια όλων των μετακινήσεων.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι του ομίλου έζησαν μια μοναδική εμπειρία στο νησί, που περιλάμβανε ξεναγήσεις σε μουσεία, πρωτόγνωρες γαστρονομικές εμπειρίες, οινογνωσία και βόλτες με ελικόπτερο.

Κολύμβηση με την ασφάλεια της SIXT

Η κολυμβητική διαδρομή ήταν ένα από τα highlights της διοργάνωσης και διεξήχθη με απόλυτη ασφάλεια στα μαγευτικά νερά της Σαντορίνης. Στην ασφάλεια του αγώνα συνέβαλε μεταξύ άλλων και η SIXT, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, που φρόντισε όλους τους κολυμβητές της διοργάνωσης με την παροχή του σωσιβίου ασφαλείας, που η χρήση του ήταν υποχρεωτική για όλους, προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια σε κάθε συμμετέχοντα.

Στήριξη του Εθελοντισμού

Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στηρίχθηκε ο εθελοντισμός της διοργάνωσης του Santorini Experience με την παρουσία σπουδαστών του πανεπιστημίου. Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι άλλωστε, μεταξύ άλλων, η ισχυροποίηση της σχέσης μεταξύ της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς επίσης, η διασύνδεση των φοιτητριών/φοιτητών και αποφοίτων του ΟΠΑ με την αγορά εργασίας.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ιστορία του ομίλου είναι ένα αφήγημα αφιερωμένο στη δύναμη της κίνησης. Μια ιστορία που κάθε της ορόσημο είναι αποτέλεσμα μιας διαρκούς εξέλιξης που συντελείται βήμα-βήμα. Συγχρονισμένη πάντα με τις απαιτήσεις των καιρών, η εταιρεία, είναι ταυτισμένη με το όραμα, και τη διαρκή προσαρμογή στις ανάγκες των ανθρώπων.

Σήμερα, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ είναι ένας Όμιλος Εταιρειών σε διαρκή ανάπτυξη, με παρουσία στην αγορά τριών χωρών, με περισσότερους από 350 εργαζόμενους και ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 170 εκατ. ευρώ (2023).

Έχοντας ξεκινήσει από το τέλος της δεκαετίας του 1960, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2005, η Εταιρεία έχει εξελιχθεί σε έναν πολυδύναμο επιχειρηματικό οργανισμό, ο οποίος αντιπροσωπεύει τη Yamaha σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, την Porsche AG & τη SIXT SE στην Ελλάδα. O Όμιλος έχει λάβει τη 2η θέση στα Best Workplaces™ Hellas 2024.

Για τον όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, αυτή η διάκριση είναι η επιβεβαίωση του οράματος για ένα εργασιακό περιβάλλον που εμπνέει, σέβεται και αναπτύσσει τους ανθρώπους του.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 7 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*