«Βάζει πλάτη» το «Ίδρυμα Αντώνιος Κομνηνός» για την Ογκολογική Πτέρυγα του Γ.Ν. Σύρου

Newsroom
05/07/2023 20:27
 
 
 

 

Την πρόθεση του κ. Αντώνιου Κομνηνού να αναλάβει τα οικονομικά έξοδα για την αρτιότερη οργάνωση της Ογκολογικής πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, έκανε γνωστή ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Σύλλογος ευχαρίστησε και δημόσια τόσο τον ίδιο τον κ. Κομνηνό, όσο και το «Ίδρυμα Αντώνιος Κομνηνός» για την μέγιστη προσφορά τους, τελικός αποδέκτης της οποίας είναι ο Συριανός και ο Κυκλαδίτης καρκινοπαθής.

Αναλυτικά, η ανάρτηση έχει ως εξής:
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, από την σύσταση του Συλλόγου, ο πρωταρχικός και κύριος στόχος, ήταν η δημιουργία μίας ογκολογικής πτέρυγας.
Όπως επίσης γνωρίζετε, το «Ίδρυμα Αντωνίου Κομνηνού» και ό ίδιος ο κύριος Αντώνιος Κομνηνός, βρίσκονται πάντα δίπλα στον Σύλλογο και μάλιστα τις περισσότερες φορές βοηθούν πριν καλά καλά τους ζητηθεί.
Σας γνωστοποιούμε λοιπόν, ότι ο κύριος Αντώνιος Κομνηνός, προτίθεται να αναλάβει τα οικονομικά έξοδα που θα χρειαστούν για την αρτιότερη οργάνωση της Ογκολογικής πτέρυγας στο Νοσοκομείο Σύρου.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια ξανά τον κύριο Αντώνιο Κομνηνό και το «Ίδρυμα Αντώνιος Κομνηνός», για την μέγιστη προσφορά τους στον Σύλλογο μας και στο Νοσοκομείο Σύρου, μία βοήθεια που τελικό αποδέκτη έχει τον Κυκλαδίτη καρκινοπαθή.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 77 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*