Ο κιθαρίστας των Afterimage Δημήτρης Μάγειρας στην εκπομπή «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ»

Newsroom
13/06/2024 10:29
 
 
 

 

Ο 22χρονος κιθαρίστας Δημήτρης Μάγειρας, μέλος της progressive metal μπάντας “Afterimage” που δημιουργήθηκε στη Σύρο το καλοκαίρι του 2015, ήταν ο καλεσμένος της 9ης κατά σειράς εκπομπής «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ» του Χάρη Βεκρή που μεταδίδεται από τη συχνότητα του Prime Radio 100,3.

Ο νεαρός μουσικός που σπουδάζει στο Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, μίλησε για τη μεγάλη αγάπη που έχει για τη μουσική, εκφράζοντας ταυτόχρονα την επιθυμία του να ασχοληθεί και επαγγελματικά στο μέλλον ως δάσκαλος κιθάρας και μουσικός παραγωγός.

Απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις του οικοδεσπότη της εκπομπής, ο Δημήτρης Μάγειρας αναφέρθηκε στο μεγάλο κενό που παρουσιάζει το εκπαιδευτικό σύστημα στον τομέα της εκμάθησης μουσικής στο νησί και τάχθηκε υπέρ της πρωτοβουλίας δημιουργίας Μουσικού Γυμνάσιου – Λυκείου στη Σύρο. Παράλληλα μίλησε για το πόσο περιορίζονται οι ευκαιρίες εμφανίσεων και οι δυνατότητες εξέλιξης μιας μπάντας που έχει την έδρα της σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, συγκρίνοντας τα πράγματα με τη Θεσσαλονίκη, όπου συνεχίζει πλέον τις σπουδές του και στην κιθάρα.

Εκτενής ήταν η αναφορά στην πορεία των “Afterimage”, αλλά και στη σημαντική προσφορά του “Hermoupolis Indie Rock Festival” που φέτος διοργανώνεται για 15η φορά στις 2 και 3 Αυγούστου, με συντονιστή και εμπνευστή του, τον Χρήστο Παπαδάκη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
Παρουσίαση – συντονισμός: Χάρης Βεκρής.
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δέσποινα Συλιβάνη.
Ηχογράφηση -παραγωγή βίντεο: Γιάννης Τσιτσώνης.
Μουσική σήματος: Δημήτρης Κεραμιδάκης.
Χορηγός: Μεταφορική Σύρου «ΠΑΓΙΔΑΣ EXPRESS».

Ακούστε εδώ το podcast της ραδιοφωνικής εκπομπής

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*