Για 3η συνεχή χρονιά το Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων του Σ.Ι.Σ.Α. στη Σύρο

Newsroom
13/06/2024 14:18
 
 
 

 

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Σύρος υποδέχεται το ομώνυμο ράλλυ ιστορικών αυτοκινήτων που συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α.) και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την πολύτιμη υποστήριξη του Συλλόγου Ιστορικών Οχημάτων Σύρου – Syros Enfield.

Από την Παρασκευή 14 μέχρι την Κυριακή 16 Ιουνίου, κλασικά σπορ αυτοκίνητα θα γεμίσουν με το χρώμα και τη μοναδικότητά τους την πλατεία Μιαούλη και τους δρόμους της Σύρου, με το πρόγραμμα να έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Παρασκευή 14 Ιουνίου
19:00 Υποδοχή – συγκέντρωση των συμμετεχόντων μπροστά από το εμβληματικό Δημαρχείο της Σύρου στην πλατεία Μιαούλη για διοικητικό έλεγχο και παρουσίαση των πανέμορφων ιστορικών αυτοκινήτων και των πληρωμάτων τους.

Σάββατο 15 Ιουνίου
13:00 Εκκίνηση του Ράλλυ Σύρου από την πλατεία Μιαούλη.
Αναμέτρηση των πληρωμάτων στις ειδικές «Λαζαρέττα», «Βάρη», «Δανακός» & «Άνω Μεριά».

14:30 Ανασυγκρότηση με γεύμα στο «Πλακόστρωτο» στον Σαν Μιχάλη.

15:45 Επανεκκίνηση του αγώνα με τις ειδικές «Σαν Μιχάλη» & «Επισκοπειό» και ο αγώνας θα κλείσει με «Ντελαγκράτσια», «Αεροδρόμιο» και τον τερματισμό περίπου στις 5:30μμ

17:30 Τερματισμός στην πλατεία Μιαούλη. Ο αγώνας θα χρονομετρηθεί δορυφορικά με live αποτελέσματα από την Anube Sport και οι τελικές κατατάξεις θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον τερματισμό.

20:30 Δεξίωση απονομής επάθλων στον πεζόδρομο της Θυμάτων Σπερχειού.

Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης ανέφερε:
«Τηρώντας την αρχική μας δέσμευση ότι ο συγκεκριμένος αγώνας θα γίνει θεσμός, διοργανώνουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ράλλυ Παλαιών Σπορ Αυτοκινήτων στη Σύρο.
Καλώ όλους τους Συριανούς, μικρούς και μεγάλους, να έρθουν την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 19:00 στην πλατεία Μιαούλη να θαυμάσουν τα ιστορικά οχήματα και το Σάββατο 15 Ιουνίου να παρακολουθήσουν την εκκίνηση του αγώνα από την πλατεία Μιαούλη στις 13:0, καθώς και την απονομή των επάθλων που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στον πεζόδρομο της Θυμάτων Σπερχειού στις 20:30».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 61 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*