Ο Νίκος Νανούσης έκλεισε τον 3ο κύκλο εκπομπών της «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ»

Newsroom
02/07/2024 14:24
 
 
 

 

Με τον Νίκο Νανούση, έναν ακόμα νέο και δραστήριο άνθρωπο της Σύρου, ολοκληρώθηκε μέσα από τη συχνότητα του PRIME RADIO 100,3 ο 3ος κύκλος της ραδιοφωνικής εκπομπής «ΣΥΡΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ» του Χάρη Βεκρή.

Μια εκπομπή που διαγράφει τη δική της πορεία, παράλληλα με την ομώνυμη ομάδα που γεννήθηκε πριν από τρία χρόνια στο facebook, σε μία προσπάθεια ανάδειξης αξιόλογων πρωτοβουλιών, καταγραφής προβλημάτων και ελλείψεων, αλλά και διαμόρφωσης προτάσεων, ικανών να βελτιώσουν, τόσο την καθημερινότητα, όσο και τη μελλοντική εξέλιξη του τόπου μας.

Ο Νίκος Νανούσης, 24 ετών, με σπουδές και προϋπηρεσία ως αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού, κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο του βιβλίο με τον τίτλο «Δράση – Αντίδραση», από τις Εκδόσεις iWrite. Γι’ αυτή την πρώτη συγγραφική του απόπειρα μίλησε στον Χάρη Βεκρή, περιγράφοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να φτάσει στην έκδοση του βιβλίου του, το οποίο παρέχει συμβουλές αυτοβελτίωσης του χαρακτήρα μας, αλλά και της ζωής μας γενικότερα.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του οικοδεσπότη της εκπομπής, ο νεαρός συγγραφέας αναφέρθηκε σε βασικά κεφάλαια του βιβλίου του, όπως η «ευθύνη», ο «εγωισμός» και η «εμπιστοσύνη», ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει τη σημασία τόσο της δημιουργίας θετικής εικόνας για τον εαυτό μας, όσο και της καλλιέργειας νοοτροπίας προσωπικής ανάπτυξης.

Κλείνοντας, ο Νίκος Νανούσης, μίλησε για την επιτυχημένη διαδικτυακή σελίδα “drasi_antidrasi” που έχει δημιουργήσει στο Instagram με περισσότερους από 50 χιλιάδες ακόλουθους, αλλά και για τα επόμενα σχέδιά του, στα οποία περιλαμβάνεται η παρουσίαση του βιβλίου του σε Σύρο και Αθήνα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία ακόμη νέα συγγραφική δουλειά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
Παρουσίαση – συντονισμός: Χάρης Βεκρής.
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δέσποινα Συλιβάνη.
Ηχογράφηση -παραγωγή βίντεο: Γιάννης Τσιτσώνης.
Μουσική σήματος: Δημήτρης Κεραμιδάκης.
Χορηγός: Μεταφορική Σύρου «ΠΑΓΙΔΑΣ EXPRESS».

Δείτε εδώ το video-podcast της εκπομπής

Ακούστε εδώ το podcast της ραδιοφωνικής εκπομπής

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*