Σύρος: Αναστέλλεται η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου λόγω βλάβης στην πισίνα

Newsroom
31/08/2024 13:37
 
 
 

 

Την αναστολή της λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου 15 μέρες πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία «για λόγους ανωτέρας βίας» ανακοίνωσε εκτάκτως ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

Η απόφαση, που αιφνιδίασε αθλητές, τοπικούς συλλόγους και δημότες του νησιού, πάρθηκε κατόπιν σοβαρής διαρροής της πισίνας, μια βλάβη για την οποία – σύμφωνα με τον Δήμο – καταβλήθηκε επίμονη προσπάθεια να διορθωθεί αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Η πλήρης ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής:
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε στους αθλητές, τους ναυταθλητικούς συλλόγους και τους δημότες του νησιού μας ότι αναστέλλεται η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Βικέλας» για λόγους ανωτέρας βίας, κατόπιν σοβαρής διαρροής της πισίνας, που προκαλεί αδυναμία στη χρήση της.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες των εργαζομένων των Τεχνικών Υπηρεσιών, του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και της ΔΕΥΑΣ, η βλάβη δεν είναι εφικτό να αντιμετωπιστεί με πρόχειρες λύσεις.

Κατόπιν τούτου, προχωρούμε σε αναγκαστικό κλείσιμο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου δεκαπέντε (15) ημέρες πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία της προγραμματισμένης διακοπής της λειτουργίας του και δεσμευόμαστε να επιλυθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό ώστε να διατεθεί και πάλι στη χρήση του κοινού το Κολυμβητήριό μας.

Μας συγχωρείτε ειλικρινά για την αναστάτωση.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*