Συνάντηση Λεονταρίτη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Boundless Life

Newsroom
02/09/2024 11:58
 
 
 

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Boundless Life κ. Mauro Repacci.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι κ.κ. Λεονταρίτης και Repacci είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συζητήσουν εκτενώς σχετικά με τη δράση της Boundless Life, η οποία δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο και εστιάζει στη δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος για οικογένειες που επιθυμούν να εργάζονται εξ αποστάσεως προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις διαβίωσης και εκπαίδευσης.

Ο κ. Repacci παρουσίασε στον κ. Λεονταρίτη την πρόοδο που έχει σημειώσει η εταιρεία στη Σύρο με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συμβολή της Boundless Life στην τοπική κοινωνία.

Στο τέλος της συνάντησης οι δύο πλευρές εξέφρασαν την αμοιβαία τους πρόθεση για στενή συνεργασία, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ψηφιακών νομάδων και την καλύτερη ενσωμάτωσή τους στα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του νησιού.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε:
«Η επιλογή της Σύρου από τους ψηφιακούς νομάδες (Boundless), αλλά και τα αποτελέσματα της παραμονής τους απέδειξαν ότι τα νησιά μας μπορούν να γίνουν προορισμός τους.
Το Κράτος, αλλά και όλοι οι τοπικοί φορείς οφείλουμε να διαμορφώσουμε άριστες συνθήκες εργασίας και διαμονής. Τα οφέλη από τη δωδεκάμηνη παρουσία τους είναι μεγάλα τόσο σε πολιτισμικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα είναι σε στενή συνεργασία μαζί τους και αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*