Δήλωση Π. Ραουζαίου για τις εξελίξεις στο γήπεδο της Άνω Σύρου

Newsroom.
19/10/2024 18:14
 
 
 

Η δήλωση του κ Π. Ραουζαίου σχετικά με το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Κ την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και την πρόθεση της να αναλάβει τη λειτουργία του γηπέδου της Άνω Σύρου

Η δήλωση:

Τη Δευτέρα θα λάβει χώρα μία πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ συνεδρίαση για το αύριο και το μέλλον του πολύπαθου γηπέδου της Άνω Σύρου, με υπομονή και επιμονή όλα βρίσκουν τον δρόμο τους.

Επιτέλους μετά από σχεδόν 6 χρόνια όπου το πολύπαθο γήπεδο της Άνω Σύρου ,ήταν κλειστό και παραμελλειμένο και δεν λειτουργούσε μπαίνει το νερό στο αυλάκι για να το ΑΝΑΛΑΒΕΙ η Ε.Π.Σ.Κ.
Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.!!!!

Επιτέλους το ΌΝΕΙΡΟ μου και ένας από τους βασικότερους στόχους μου και επιθυμία ως Προέδρου της Κοινότητάς μας αυτό της ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του Γηπέδου της Άνω Σύρου αρχίζει να διαφαίνεται η επίλυσή του.

Ανέκαθεν ήμουν θετικός όλα αυτά τα χρόνια της Προεδρίας μου στην Κοινότητα της Άνω Σύρου ,ότι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση στην επίλυση του προβλήματος της ρπαναλειτουργίας για το γήπεδο της Άνω Σύρου ,ήταν να το αναλάβει η Ε.Π.Σ.Κ.!!!!

Επιτέλους για έναν κλειστό κι’ εγκαταλελειμμένο χώρο που θα δώσει ξανά άνθηση για όλο τον οικισμό μας και έναν χώρο για τα παιδιά του οικισμού μας κι’ένα επιπλέον γήπεδο ποδοσφαίρου που είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία των ομάδων ποδοσφαίρου και τους αθλητές τους του νησιού μας, αρχίζει να διαφαίνεται φως στην τούνελ της υπόθεσής του μετά από 5 χρόνια απ’τις αρχές του 2019 αδράνειας και εγκατάλειψης!!!!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*