Στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης μεταφέρεται το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Σύρου

Newsroom
24/03/2021 17:17
 
 
 

Στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης μεταφέρεται το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ), σύμφωνα με σχετικό χθεσινό έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε η λειτουργία του Πολυδύναμου Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης – παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες – αποφάσισε να στηρίξει σθεναρά και με την δέουσα ευαισθησία το αίτημα των εργαζομένων του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, σύμφωνα με την 234/2020 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, η μεταφορά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Σύρου στον Δήμο επετεύχθη με στοχευμένες ενέργειες προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, διασφαλίζοντας την ομαλή συνέχιση της φοίτησης των 25 ατόμων με αναπηρία, καθώς και των 6 εργαζομένων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ).

Για τη θετική αυτή έκβαση, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε θερμά τον τ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και νυν Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Γιάννη Βρούτση, καθώς και τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για την καίρια συμβολή τους στην προώθηση και επίλυση του εν λόγω θέματος.

(Visited 61 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*